Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-22, 14:16   #2693
aga__tka
Zakorzenienie

Dot.: 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
widziałam taki na wystawie sklepu medycznego i sama nad takim czymś myślałam, ale kupiłam aspirator Canpol i jestem zadowolona

moja podnosi jedną rękę i przekłada ciężar ciała na drugą stronę i się ładnie kula na plecki. Z tego co widzę robi to już całkiem świadomie

piękna trasa ja bym chyba nie miała gdzie tyle chodzić zresztą spacer z dwójką dzieci jest dłuuugi, ale niekoniecznie odległością

ślicznotka

Witaj
za chrzciny i córcia śliczniusia

moja przybiera ok. 200 g/tydzień, tak by wyszło pomiędzy szczepieniami.

moja też 2700 się urodziła, a teraz po prawie 4 miesiącach ma 6200, ale sama pediatra jest w ciężkim szoku jak pięknie przybiera

no, ale jakoś tak chciałam mieć drobną córcię, bo synek sięga mi już do pasa - w styczniu skończy 3 lata a ma 105 cm i 19 kg

co do kremu na zimę, to miałam już Babydream i Nivea na każdą pogodę i obydwa ok.

a drobiazgi Małej trzymam w koszyczku wiklinowym na półeczce, która wisi nad przewijakiem.
-------------------
cześć

u nas również leje od nocy, córcia od 12 spała i właśnie się obudziła a miałam nadzieję jeszcze posiedzieć na kompie
no ok. śpiewa sobie do naklejek na ścianie, to mam jeszcze chwilkę

to i ja się pochwalę moją córcią - zdjęcie z godziny 11 i jeszcze jak mi synuś pięknie pranie pomógł wczoraj powiesić
ja już płuc nie czuję - mam marimar...
ale jak córcia była mała to odciągałam tylko to co na wierzchu (synek prawie nie chorował, to nie było za bardzo co testować ) i się złościłam że tak mało idzie, a teraz się okazało że jak utrzymam ciąg (nawet nie bardzo duży) dłużej, to się nagle okazuje że jest co ściągnąć... widzę że tak ściągając jest dużo lepiej, ale jakbym była w stanie jeszcze chwilę dłużej wdychać, to byłoby super... no ale nie daję, do tego już mnie wszystko od tego boli...
jako że nie umiem się zdecydować, to na to przeziębienie się już chyba nie dorobię elektronicznego, ale może na następny raz
właśnie mi przyszło do głowy że chyba lepiej kupić w necie, jak nie będzie to to o czym myślę, to oddam bez podawania przyczyny...
niezły pomocnik Ci się trafił i ślicznotka

Cytat:
Napisane przez Iza188 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!!!
Fame dałaś za sobą zatęsknić, nie ma co ! śliczna Izka

Krem na zimno i wiatr powinien byc natłuszczający a nie nawilżający- czyli tak jak juz było pisane, nie moze byc na bazie wody. My mamy nivea na każda pogodę, jeszcze nie używamy wiec nie moge nic o nim powiedzieć. No moze to, ze wg mnie ma zbyt intensywny zapach.

Jestesmy po wizycie. Mikoś przy szczepieniu nie płakał, gorzej znosi ważenie/mierzenie ( moze sie wstydzi ?? ) Ma 66 cm i wazy 7 kg.
Od poniedziałku mamy rozszerzać dietę.
Na początek pół łyżeczki soku z marchewki , potem cała łyżeczka i po 2 tygodniach możemy dodać jabłko ( tez wyciśnięte) a potem juz zupki/papki gotowane.
Czas wyjąc śliniaki!!!

Czy któraś z was używa smoczków Campola? Dosyć szybko wewnątrz pojawia sie u nas biały nalot(3 tyg) ... Juz na drugim smoczku..lubię jak jest przezroczysty wiec często muszę wymieniać. Co ile wy wymieniacie?
Bambusiek powiedziałabym, ze twój syn ładniej rozwiesza oranie niz moj małż czasami córcia słodziak
ja używałam przy synku, gotujesz je? te silikonowe części zachodzą właśnie od gotowania np... mój z aventu też nie jest już przezroczysty, a w sumie nie gotuję, tylko parzę chwilę (ale chyba na początku gotowałam)...
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora