Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-22, 19:19   #2178
TynkaG
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
Ag9 dzieki

Tynka ja daje jeszcze sliwke. Mialam prosto z drzewa i zrobikam zapasy. U nas musi byc podduszona na razie. Dalam tez malinke
Jak po wizycie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zapomniałam, śliwkę też juz jadła. O dobry pomysł z winogronami. Wiem, że Ela87 dawała też truskawkę. Emilka dzis zjadła kaszkę holle musli- z malina, jabłkiem i bananem, więc maliny tez odhaczam.
Niestety chyba mamy przerwę z warzywami-szpinak skosztowała, zjadła 3 łyżeczki, ale codziennej porcji zupki nie chciała.
Ag9- Gabryś też przez pewien czas nie jadł warzyw, ile to trwało? Próbowałaś mimo to codziennie podawać?
A u neuro ok, pomijając mega poślizg, duchotę, tłum w poczekalni i niestety trochę kaszlących osobników. Lekarka widząc Emilkę i jej aktywność stwierdziła : jest dobrze, tylko do pełzania stymulować. Bardzo się cieszę. Nie wiem czy wam pisałam, ale zgłaszam oficjalnie, od wczoraj przewracamy się z brzucha na plecy i nieśmiało się turlamy i wędrujemy po pokoju- trochę się poodpycha, trochę zrobi kółka na brzuchu i tym sposobem się przemieszcza, nawet przez pół pokoju. A ja siedzę obok i się gapię...i jednym okiem czytam Igrzyska śmierci, zamiast się do egzaminu uczyć
Virgo pisala coś o kompie, ze je padł. Ja się zastanawiam gdzie Ela87, Side to pewnie za Piotrkiem biega i czasu nie ma, i gdzie BeautifulLie znów znikła, dużo dziewczyn gdzieś przepadlo. Pewnie i ja do nich niedługo dołączę-

Edytowane przez TynkaG
Czas edycji: 2014-10-22 o 19:22
TynkaG jest offline Zgłoś do moderatora