Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży...cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-23, 13:00   #168
AniaSmart
Przyczajenie

Dot.: ...Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży...cz.II

Heja Heja
No wreszcie mam chwile czasu żeby cos napisać, najpierw musialam wszystko doczytac tez mi to troche czasu zajeło. Wczoraj wieczorem chcialam sie odezwac, poszlam usypiac moja Gochę , wzielam tel ze soba ale przysnelo mi sie z deka

Ja to nie wiem czy schudne przez tydzien gdyz chyba za duzo jem, tzn nie jem slodyczy nic, po dzieciach tez nauczylam sie dojadac chociaz ciagle wyrzucam cos do jedzenia i serce mi sie sciska jak pomysle o dzieciach w Afryce. Codziennie jezdze na rowerku i orbitreku, razem ok 40min. Ubrania nadal przyciasne. Najgorzej wieczorami jak mnie ssie wiec robie sobie kefir z otrebami a nie powinnam jesc juz nic, moze w koncu sie zawezme.

Ja dzis poszlam do fryzjera, wracajac zakupy i bigosik prawie skonczylam robić.

Do łososia polecm dodac jeszcze czosnek jak ktos lubi.

Mnie tez czesto korci zeby z m jesc jak on sobie wcina kanapeczki albo inne dobrocie na kolacje, juz nie wspomne o piwku z sokiem. Dzisiaj to juz przeszlość

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Ja o Stefani Korżawskiej juz pare lat temu sulyszalam, kupilam duzo jej ksiazek, przeczytalam, zaczelam stosowac ale pozniej jakos odpuscilam, ale lubie ja bardzo i uwazam ze ma duzo racji

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Miałam sie pytac czy stosujecie jakies balsamy ujedrniajace czy wyszczuplajace
AniaSmart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując