2014-10-23, 15:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
Napisane przez smv
A oto ja w 18tc (17+5)
|
Piękny 
Cytat:
Napisane przez lesyeux
Śliczna nasza  brzusio piekny
ps. zmień sobie podpis :P z 16 tygodnia na 18 :P
a i dodam, ze mam chcice na POMIDORÓWKĘ Z RYŻEM !!! dzisiaj będzie na obiadek 
a z Tż, od wczoraj cisza.... nie gadamy  wielce obrażony to i ja :p zadrę jeszcze nosa 
|
Co Wy się tak ostatnio obrażacie?
Cytat:
Napisane przez nusiekowa
chwale się I ja 
|
Cytat:
Napisane przez niunia_ona
no to i my tydzień 22 
dokładnie 21tydzień 3 dni 
|

Cytat:
Napisane przez asiulek8
|
Cudny kocyk , a brzuszek 
Cytat:
Napisane przez crystal25
Znalazlam na stronie mojej kliniki, wyglad pokojow, i sali przygotowan do narodzin,  Jestem ciekawa jak pojdziemy z Tz na spotkanie z anestezjologiem, czy tak faktycznie bedzie to wygladac, 
Pozniej postaram sie wrzucic zdiecie mojego brzuszka  tylko jeszcze jestem nie ogarnieta, z kubkiem herbaty 
|
Luksus 
Cytat:
Napisane przez crystal25
To jest klinika, ale wydaje mi sie ze w szpitalu, juz tak pieknie nie jest u nas napewno nie jak na zdieciach,i nie ma osobnych pokoi tylko wspolne
Wstawiam swojego paczusia  tylko na szybko sama robilam, a to nie to samo jakby TZ sie wzial za fotografowanie, ale on w pracy 
|
Piękny 
Cytat:
Napisane przez Alunia79
Mia5am was poczytać ale to musi poczekać? Miałam właśnie telefon z genetyki i... WYNIK JEST PRAWIDŁOWY!  koniec moich męczarni! Znów rycze jak rano po obejrzeniu tych porodów!
|

Co do szpitala to ja mam u siebie jeden i w nim będę rodzić Mój lekarz jest ordynatorem, teściowa położną więc mam nadzieję, że mnie lepiej potraktują
Dzisiaj w końcu będę układać ciuchy w szafie i od razu robić porządek bo mam 5 kartonów ciuchów a w połowie większej nie chodzę, po ciąży raczej też już nie ubiorę..
|