Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-23, 15:36   #295
zielone_oko
Zakorzenienie

Wink Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
A oto ja w 18tc (17+5)
Piękny

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Śliczna nasza brzusio piekny

ps. zmień sobie podpis :P z 16 tygodnia na 18 :P

a i dodam, ze mam chcice na POMIDORÓWKĘ Z RYŻEM !!! dzisiaj będzie na obiadek
a z Tż, od wczoraj cisza.... nie gadamy wielce obrażony to i ja :p zadrę jeszcze nosa
Co Wy się tak ostatnio obrażacie?

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
chwale się I ja
Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
no to i my tydzień 22
dokładnie 21tydzień 3 dni

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja będę rodziła w najbliższym od mojego miejsca zamieszkania szpitalu. Jest to powiatowa porodówka. Mam kilka opinii i wszystkie dziewczyny były zadowolone. 4 miesiące temu rodziła tam z rodziny ode mnie dziewczyna drugie dziecko. Pierwsze rodziło się w szpitalu w Warszawie, gdzie pracował pan doktor prowadzący. Jak się okazało, bywa tam 4 razy w miesiącu. Więc go nawet nie było. Ale to nie problem. Gorsze były pielęgniarki, które chciały za byle g...o pieniądze. Dlatego, pomimo że do Warszawy mam rzut beretem i tak na prawdę mogłabym sobie pozwolić, żeby dojechać tam do szpitala. Decyduję się na nasz mały.

Wrzucam obiecane fotki

Cudny kocyk , a brzuszek

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Znalazlam na stronie mojej kliniki, wyglad pokojow, i sali przygotowan do narodzin, Jestem ciekawa jak pojdziemy z Tz na spotkanie z anestezjologiem, czy tak faktycznie bedzie to wygladac,
Pozniej postaram sie wrzucic zdiecie mojego brzuszka tylko jeszcze jestem nie ogarnieta, z kubkiem herbaty

Luksus
Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
To jest klinika, ale wydaje mi sie ze w szpitalu, juz tak pieknie nie jest u nas napewno nie jak na zdieciach,i nie ma osobnych pokoi tylko wspolne

Wstawiam swojego paczusia tylko na szybko sama robilam, a to nie to samo jakby TZ sie wzial za fotografowanie, ale on w pracy
Piękny

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Mia5am was poczytać ale to musi poczekać? Miałam właśnie telefon z genetyki i... WYNIK JEST PRAWIDŁOWY! koniec moich męczarni! Znów rycze jak rano po obejrzeniu tych porodów!

Co do szpitala to ja mam u siebie jeden i w nim będę rodzić Mój lekarz jest ordynatorem, teściowa położną więc mam nadzieję, że mnie lepiej potraktują

Dzisiaj w końcu będę układać ciuchy w szafie i od razu robić porządek bo mam 5 kartonów ciuchów a w połowie większej nie chodzę, po ciąży raczej też już nie ubiorę..