Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie ogarniam swoim uczuć
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-23, 17:25   #1
zergeling
Raczkowanie

Nie ogarniam swoim uczuć

Zacznijmy od tego, że miałem w życiu trochę związków, kochałem, rozstawaliśmy się przechodziło mi w końcu i zapominałem o danej kobiecie, miałem też jakieś mniejsze zauroczenia czy krótkie romanse. Tak że trochę doświadczenia z kobietami miałem.

Natomiast obecnie sytuacja wygląda tak, że jest pewna kobieta, która na mnie wywarła tak duże wrażenie, że można powiedzieć, że kocham ją bezwarunkowo. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie doświadczyłem, szczególnie w tak krótkim czasie jaki mieliśmy na poznanie się.

Ostatnio widziałem ją na żywo 3 lata temu, ogólnie widzieliśmy się 3 razy średnio po ok 24-48 godzin. Oprocz tego masa rozmów przez telefon i internet. Potrafiliśmy do siebie dzwonić w środku nocy i porozmawiać. 2 lata temu zakończyłem naszą później już burzliwą znajomość na odległość ( sporo km nas dzieliło ), w skrócie ona się nie nadaje do związku a do tego dochodziła odległość, jej problemy.

Przez ten czas zdążyłem być znów w związku i jestem aż po dziś, kocham ją ale to nie jest tak silne uczucie jak do tamtej o której i tak regularnie myślę co jakiś czas. Nie chce być nie fer wobec aktualnej mojej partnerki która w skrócie mówiąc - jest bardziej sensowną kandydatką.

Po prostu martwią mnie te myśli o tamtej, ostatnio się odezwała do mnie po prawie 2 latach ale byłem obojętny, zachęcała mnie abym się czasem odezwał ale odpowiedziałem "po co ?" co ją zgasiło już totalnie.

Mam wrażenie, że nigdy o niej nie zapomne, ani czegoś tak silnego nie przeżyje. Po prostu to istnieje we mnie bezwarunkowo. O innych zapominałem a ona tkwi we mnie i tkwi. Mieliście kiedyś coś takiego?
zergeling jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując