Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-23, 18:17   #1199
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd
Konto usunięte

Dot.: Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX

Cytat:
Napisane przez nelciak Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to się odbije na stawkach netto i tyle

Jabluszko, sorry, ale takie gadanie nic ci nie pomoże. Porównałam teraz na tylko jednej stronie, pracuj.pl, liczbę ogłoszeń z działu Finanse/Ekonomia dla Lublina i Poznania. Lublin - 18, Poznań - 191 (a w Poznaniu w porównaniu z innymi miastami np. Wrocławiem jest stosunkowo bardzo mało miejsc pracy w firmach outsourcingowych, może teraz to się trochę zmienia). Więc to, że nie możesz znaleźc pracy w Lublinie, o niczym nie świadczy. Moim zdaniem powinnaś maksymalnie skupić się na angielskim i porzucić podejście "chcę wygodnej posadki w budżetówce bo rachunkowośc budżetowa jest prosta"
Ale ja bym tu chciała zostać. Na innym wątku są moje perypetie związkowe i tutaj też jest wiele niewiadomych, z jednej strony chciałabym zostać z partnerem bo WIEM, że on NIE WYJEDZIE stąd, z drugiej strony wiem, że jak wyjadę to związek się posypie...i tak o. Na prawdę nie jest łatwo mieć ciastko i zjeść ciastko...
Na prawdę trudno jest wybierać między związkiem a pracą, między miłością a pieniędzmi, tutaj się nic nie układa...
Z jednej strony ciągnie mnie,aby wyjechać, z drugiej wiem, że przez taką decyzję mogę zostać sama...
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd jest offline Zgłoś do moderatora