Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-23, 18:21   #729
_Aniutka_
Rozeznanie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Hej

Kurka dziewczyny nie mam kiedy przeczytac co tu skrobiecie... tableta mamy w naprawie bo guziczek od wlaczania sie popsiul, pzy kompie nie chce mi sie siedziec a na tel to niewygodnie... ale niedlugo maz odbierze to bede czytala i pisiala troche

U mnie spoko, pracuje sie wizyte w klinice mamy 3 listopada. Juz nie moge sie doczekac czego sie dowiemy. Chociaz bede wiedziala na czym stoimy...

Ale fajowe pazurki pokazujecie ja mialam tylko na slub robione i strasznie mi sue zniszczyly moje, chociaz mialy byc najmniej inwazyjne... :/ ale sliczne byly

Marzenko oby to byla pomylka... sciskam mocno

Zanetko kciuki mocno trzymam

Buziaczki dla brzuszkow moich kochanych i dla wszystkich

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Iza za pomyslny zabieg. Zeby dal odpowiedz czy cos tam zle dziala. Nie boj sie, bedzie dobrze

Dorotko biedna juz niedlugo przestaniesz sie meczyc moze cos zaradza jutro... trzymaj sie kochana