Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-23, 20:55   #1510
aural
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Hej

nadrobiłam wsio, ale kalafior

Witam nowe mamy

Opulka cudowne wiadomości gratulacje dużej dziewczynki

Kefii trzymam kciuki za wyniki fajnego masz lekarza, że nie odgrywa najmądrzejszego na świecie, to bardzo dobrze świadczy o nim jako o człowieku

Czarnulka czemu musisz zmienić dochtora? I jak miał na imię dziadek?

Kasieńka ja też zwykle dzień leniwca uskuteczniam na kanapie w szlafroczku i pod kocykiem

Scotasia ja dzisiaj z młodym byłam na zakupach i w rekidsach był spoko wybór w tym część kurtek w promocji -ileśtam procent więc można coś upolować

Irenka jak wyniki pappa? miałaś mieć dzisiaj...

Olimpia mistrzuniu gratulacje

Tienshan te sztućce nawet mnie tak nie dobiły jak pampki, podkłady poporodowe, rożek czy ciuszki dla bejbika... ja wiem, że przez ostatnie 8 lat dużo się zmieniło ale żeby aż tak

Dobra i już nie ogarniam/nie pamiętam/kalafior
Byłam dzisiaj znowu w pracy... w ramach L4 we wtorek spędziłam tam jedynie 8 h, a dzisiaj jedynie 3 h... (pomijając czas dojazdu do robo ok. 1 h w jedną stronę...)
Ale po powrocie z młodym pojechaliśmy na shopping no i wróciłam obładowana jak wielbłąd... (zakupy - wersja matkowa standardowa poza jednymi spodniami dresowymi ciążowymi, wszystko dla młodego ) No ale młody wygląda bajerancko na zimę W przyszłym tygodniu jeszcze po buty zimowe będę musiała mu kupić

Edytowane przez aural
Czas edycji: 2014-10-23 o 20:58
aural jest offline Zgłoś do moderatora