Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Hej 
nadrobiłam wsio, ale kalafior 
Witam nowe mamy 
Opulka cudowne wiadomości gratulacje dużej dziewczynki 
Kefii trzymam kciuki za wyniki fajnego masz lekarza, że nie odgrywa najmądrzejszego na świecie, to bardzo dobrze świadczy o nim jako o człowieku 
Czarnulka czemu musisz zmienić dochtora? I jak miał na imię dziadek?
Kasieńka ja też zwykle dzień leniwca uskuteczniam na kanapie w szlafroczku i pod kocykiem
Scotasia ja dzisiaj z młodym byłam na zakupach i w rekidsach był spoko wybór w tym część kurtek w promocji -ileśtam procent więc można coś upolować 
Irenka jak wyniki pappa? miałaś mieć dzisiaj...
Olimpia mistrzuniu gratulacje 
Tienshan te sztućce nawet mnie tak nie dobiły jak pampki, podkłady poporodowe, rożek czy ciuszki dla bejbika... ja wiem, że przez ostatnie 8 lat dużo się zmieniło ale żeby aż tak 
Dobra i już nie ogarniam/nie pamiętam/kalafior 
Byłam dzisiaj znowu w pracy... w ramach L4 we wtorek spędziłam tam jedynie 8 h, a dzisiaj jedynie 3 h... (pomijając czas dojazdu do robo ok. 1 h w jedną stronę...)
Ale po powrocie z młodym pojechaliśmy na shopping no i wróciłam obładowana jak wielbłąd... (zakupy - wersja matkowa standardowa poza jednymi spodniami dresowymi ciążowymi, wszystko dla młodego ) No ale młody wygląda bajerancko na zimę W przyszłym tygodniu jeszcze po buty zimowe będę musiała mu kupić
Edytowane przez aural
Czas edycji: 2014-10-23 o 20:58
|