Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowa już kończy się porodówka, zaraz się rozpakuje ostatnia ciążówka.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 03:38   #472
Koralinka86
Raczkowanie

Dot.: Październikowa już kończy się porodówka, zaraz się rozpakuje ostatnia ciążówka.

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Pozazdroscilam Wam witania się znad cyca to teraz mam! Przyniesli mi wlasnie synka po 3 godzinach pobytu z położną od noworodków. Chcieli dać trochę pospać,ale za dlugo to nie trwalo bo ciągle się budzilam i slyszalam jego placz..Przyniosla mi go,maly oczka itwarte,uslyszalam ze tak prawie caly czas szukal mnie wzrokiem Moje cudownosci najdrozsze! Która to pisze o snie? Ja nadal nie moge uwierzyć że leży obok mnie mój maly cud świata! Jak na razie tfu tfu nie ma problemow z cycem,oba dobrze lapiw,pomimo ze sa male to sutku jak wentylki
Nowa,Ever. Dariuska i wszystkie nierozpakowane o ktorych na chwilę obecną nie jestem w stanie wymienic..Kciuki za Was! Juz niedlugo Maluszki beda z Wami
Hop i w klubie zawitał mój Synuś ♥
Kochana, gratuluję, oczywiscie znad cyca, i witam w klubie mam nie śpiących po nocach. Moja wlasnie padła po dwóch godzinach lulania. Jak bedzie dobrze to następna pobudka ok. 6

Pozdrawiam. K86
Koralinka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując