2014-10-24, 05:42
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Cytat:
Napisane przez yessabell
Cześć dziewczyny 
Kiedyś tutaj z Wami pisałam, ćwiczyłam 6packa z Jillian  po ukończeniu tego programu byłam bardzo zadowolona z wyników, mimo że nie mialam kaloryferka na brzuchu (bo jest zbyt otłuszczony), to wyraźnie mi zeszczuplał
Kiedyś też robiłam Ripped, ale po nim nie mialam spektakularnych efektów, choć się ujędrniłam.
Kilka razy robiłam BTBM, NMTZ, Hard Body, OWS, Killer B&T, Killer abs, Extreme S&S.
Teraz wracam do aktywności fizycznej i zdrowego trybu życia. Zaczęłam od 30 day shred, żeby się wdrożyć, za mną drugi dzień 1 levelu plus dodałam 2 level Beginner shred 
Myślicie, że po tych dwóch programach na raz (czasem beginner odpuszczę jak nie będę mieć siły), od czasu do czasu bieganie, cardio, jazda na rowerze i Mel B, pomogą mi schudnąć? Jakie Wy macie doświadczenia ze shredem?
Ze swojej str mogę polecić six packa z czystym sumieniem  I ripped też!
|
Hej
Ja shreda bardzo lubiłam, ale to był mój pierwszy program z Jillian, kiedy miałam bardzo dużo do zrzucenia, poleciało m po nim ponad 3 kg i 36 cm ze wszystkich obwodów: brzuch, talia po 6, biodra 5,5 itd. A jak jesz? Bo to w sumie i tak najważniejsze A przy takim zestawie ćwiczeń coś na pewno schudniesz A jakie masz obciążenie?
A właśnie jak przerabiałaś kilka razy Extreme S&S, Hard Body i przeszłaś six packa, to który z tych programów oceniasz jako najtrudniejszy?Bo nie wiem co zacząć robić teraz, six packa kiedys level 1 zrobiłam, ale chcę do niego wrócić. W sumie to ten program najkrótszy, może od niego zacznę?
Ja zrobiłam shreda, ripped, six packa level 1, Body Revolution i killer abs.
Doradź coś, bo chce dziś zacząć nowy program, a nie wiem za co się brać Wczoraj padłam po pracy - nie miałam już siły, więc dziś już koniecznie chcę coś zacząć
Edytowane przez ewelinka2210
Czas edycji: 2014-10-24 o 05:46
|
|
|