Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gimnazjalisto-ten watek kieruje do CIEBIE!-wypowiedz sie prosze:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-27, 10:08   #6
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Gimnazjalisto-ten watek kieruje do CIEBIE!-wypowiedz sie prosze:)

Cytat:
Napisane przez sysuni@ Pokaż wiadomość
---Jak wyobrazacie sobie takie lekcje polskiego, bo zajecia własnie z tego przedmiotu bede prowadzic..??
mialam 2 lata temu praktykantke od polskiego i wspominam ja bardzo dobrze.
Przerabialismy lekture, przeprowazalismy rozne scenki, puszczala nam rozne odglosy z magnetofonu itp, zawsze byly prace w grupach(wtedy jest na lekcji cicho i kazdy jest nia zainteresowany),zawsze zadawala nam jakas ciekawa prace domowa a pozniej kazdy po kolei mial ja przedstawic i dostawal albo plusika albo piatke(zalezalo od poziomu pracy)
Cytat:
---co w kwestii ubioru?
uważam ze powinnas przyjsc do szkoly ubrana tak jak na codzien, ale nie szalejac z jakimis gleboko wycietymi dekoltami czy krotkimi spodnicami. Chyba nie chcesz zeby pozniej wszystkie 'modniary' Cie obgadywaly i patrzyly z pogarda.
Cytat:
---jakies pomysły na lekcje?? oryginalnie przeprowadzone tematy, ciekawe zadania domowe... macie jakies propozycje??
mozna powiedziec ze odpowiedzialam na to pytanie w punkcie pierwszym. jesli bedziesz chciala pytac lub robic kartkowke lepiej ja zapowiedz bo pozniej beda dla Ciebie niemili.

Jak coś to moge odpowiedziec na jakies pytania
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując