Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poczta polska czy kurier - komu bardziej ufacie, a kto "wycina" wam gorsze numery
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 08:27   #14
mycha9393
Zakorzenienie

Dot.: Poczta polska czy kurier - komu bardziej ufacie, a kto "wycina" wam gorsze num

ja na pocztę się nacięłam tylko raz... a paczek dużo wysyłam i dużo do mnie przychodzi. Miałam zamówione świece YC, szły pocztexem 24. Zazwyczaj gdy zamawiam świece proszę kuriera o pozostanie i poczekanie aż sprawdzę.. a Pan z PP mnie wyśmiał i powiedział że to nie jest kurier i nara...

z kurierami.. inna bajka.. paczka o wartości 500zł z kocimi artykułami, została zostawiona bez mojej wiedzy i informacji gdzie, u jednego z sąsiadów. Moje zdziwienie było mega wielkie, gdy sprawdzałam gdzie jest paczka a tam odebrane (na paczce był numer telefonu do mnie). Tego typu sytuacje wielokrotnie.
Albo dzwonienie że kurier będzie o 14 a pojawia się o 17 (i czekaj człowieku jak na zbawienie)
Albo nie było mnie w domu. Paczka z płatnością przy odbiorze. Kurier dzwoni, że mnie nie ma... mogłam w 15 minut dotrzeć do domu.. a on mi na to, że za 15 minut to on będzie kilometr dalej i żebym tam się pojawiła... ja bez auta a paczka... 14kg!

Najlepsze to są chyba paczkomaty. Sprawnie, szybko, nie muszę siedzieć jak w wiezieniu i czekać na zbawienie (w postaci kuriera)
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując