Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpniowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 08:06   #3706
mysia111
Zadomowienie

Dot.: Mamusie sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
Moje dziecię obudziło się na cycka
Teraz zasypia wiec jeszcze pośpimy

Moja mała coś opetalo wieczorami zachowuje się strasznie ciągle płacze jest jakaś pobudzona albo po prostu zmęczona potem się rzuca na łóżku w każdą stronę i zasypia
Zasnela dopiero o 24 :/

Okej lecę spać mała śpi
U mojej dzisiejsza noc juz lepsza. Zasneła ok 22, po 15 minutach "latajace ręce" ja wybudziły ale wzięłam ja do cyca i przetrzymałam aż porządnie nie zasnie i od 23 juz w łóżeczku fajnie spała. Pobudka o 5 i 8 na cyca i spi nadal.

Cytat:
Napisane przez Optymistka26 Pokaż wiadomość
Bylismy u pediatry. Natek we wtorek skonczyl 11 tyg i wazy 5700 (urodzeniowa waga 3060g). Sluzy mu moje mleczko
za ładny przyrost wagi.

Cytat:
Napisane przez patrycja19894 Pokaż wiadomość
Tez czytałam żeby po 3 miesiącu zmienić tęe czarno białe zabawki na kolorowe, ale dopóki będzie zainteresowany to zostawię. Ta karuzela z papieru to moje zbawienie, rano go zostawię w łóżeczku, zdążę zjeść śniadanie, zrobić make up a on zadowolony leży,tylko krzyczy jak przestanie się kręcić.. A to taka nakrecana wiec co kilka minut biegnę ja nakręcić
Moja też uwielbia karuzele. Mam jeszcze po 1 córce taką z misiami też nakręcaną. Potrafi min pół godziny do niej zacieszać. A mata np. w ogóle jej nie interesuje, max 3 min na niej poleży

Kończymy dziś 2 miesiące
Ale ten czas leci. A za 2 miesiące święta. Muszę pomysleć nad prezentami - wiecie już co Waszym pociechom kupicie?
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora