2014-10-24, 08:45
|
|
BAN stały
|
Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Cytat:
Napisane przez aneczka2238
No ja właśnie teraz też rzadko kiedy, w 1 trym to kwas foliowy, a witaminy to od początku jak mi się przypomni, czasem częściej, czasem ze dwa tyg nie... No a dzieć jeszcze większy niż jak w pierwszej brałam regularnie  Więc obalam mit 
A ile Twój w 30tc miał, jeżeli wiesz?[COLOR="Silver"]

|
Ja w pierwszej tez bralam i dziec sredni wiec tez obalam mit.
Ja oprocz witamin to jeszcze 800 mg magnezu.
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------
Cytat:
Napisane przez 7koliberek7
tez mi sie tak wydaje ze te wagi nie sa dokladne i zawsze moze byc blad pomiaru a dopiero bedzie wiadomo ile wazy jak sie urodzi i go zwaza 
|
Moze tez przystopowac.
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------
Cytat:
Napisane przez 7koliberek7
z racji tego ze mam pakowac sie powoli mam do Was pytanko...pralyscie nowe ubranka czy tylko prasowalyscie?? mam rozne opinie roznych ludzi i to co ja mysle ale interesuje mnie tez Wasze zdanie w tym temacie
|
Ja wypralam wszystko w rozmiarach 56-68 przed pierwszym uzyciem, ale nie prasowalam, tylko to co do szpitala no i jakies koszule na swieta do lekarza jak sa pogniecione. No i przy rozmiarze 56 prasdowalam, zeby wyschlo bo nie zdazalo, jakbym miala wiecej zbranek to bym sobie darowala
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------
Cytat:
Napisane przez MilkaJestem
Witam wszystkich  Postanowiłam do Was dołączyć, gdyż zaczynamy z mężem starać się o dzidziusia  Trochę minie zanim nadrobię Wasz wątek, ale mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie  i przepraszam, że wcinam się Wam teraz bo czytam, że ktoś ma tu przykrą sytuacje
Pozdrawiam 
|
Witaj
Edytowane przez kordelka85
Czas edycji: 2014-10-24 o 08:46
|
|
|