Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 09:14   #4443
Isabell12
Zadomowienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

nie do wiary!! moje dziecko spało dzisiaj do 8.40 od 20.45 z 3 pobudkami w nocy dwa razy na picie i nad ranem o 6 na kaszę, nie wiem gdzie to zapisać, nigdy jeszcze tak nie było, chyba odsypia noce z ostatnich tygodni
na śniadanie zjadł parówkę i teraz szaleje po domu
oby tak dalej
Dzień dobry

u nas zimno, ale jest tak piękne słonce, że na pewno wybierzemy się na spacer

wszystkiego najlepszego dla solenizantów zdrówka, uśmiechu, radości
rośnijcie zdrowo
Lenka Kornelek sto lat

dodi- ja tez tak myślałam że jak ząbki będą wychodziły na raz " a to będzie za jednym zamachem i przy jednym bólu" i tak było ale ten ból był okropny,długo to trwało i mały strasznie to przechodził, życzę oby u was lżej było

ja-ika-- jak tam malutka, w ogóle jak tam wy, zdrowsi? super, zazdroszczę sąsiadki, zawsze to kilka ciuszków a jeszcze teraz jak są tak drogie, fajnie że masz taką miłą osobę w pobliżu

anutka- nie zły ten twój chrześniak, ni i ładnie mówi w wieku 18 miesięcy

tassia- ależ mnie nastraszyłaś z tym chodzeniem na palcach do 6-7 r.ż

lula- co za babka z twojej t, jak mogła zapomnieć,przykre to, mam nadzieję ze wysłała tego smsa

czaszka- u nas jeszcze nie było tak że mały nie spał mi w dzień, ale te drzemki są zdecydowanie krótsze np. wczoraj 2 x 30 min, i trudniej jest mi go uśpić

inwersja- też głupio jak matka nie pamięta daty urodzenia dziecka

czarna- ale się dorobiłaś, kurczę na poważną infekcję to wygląda oby leki szybko pomogły, zdrówka Ci życzę, co do tematu to drugi fajny,
Oby Jula Ci lepiej spała

marta- OGROMNE GRATULACJE, cudnie, wiem że bardzo chciałaś tej ciąży, wspaniale ze się udało, dbaj o siebie

passion-
- super ze Majka po szpitalu wychodzi na prostą

katarzyna, --ty chudzielcu , zazdroszczę
ja właśnie o tych paluszkach juniorkach myślałam one prawie nie mają soli, oby twojej siostrze wiecej migrena tak nie dała popalić

anutka- lepszych nocek życzę Wam

natala-- zdrówka dla mamy, i żeby Hanusi zębuchy szybko wylazłu niech się długo nie męczy

ja-ika - nooo, Emilka ładnie waży

ja- lipa z tym kalendarzem, ale bardzo fajny pomysł, a nie da się poprawić?

vea- -dzieki za dop. w sprawie chodzenia na palcach, może faktycznie się tak nie spinać tylko poczekać aż zacznie naprawdę stabilnie chodzić .... głupieje bo wkręcam sobie różne rzeczy
zdrówka dla Żuka

mariasia-
zdrówka dla Szymona-

motyl- zdrówka dla Tusi

Edytowane przez Isabell12
Czas edycji: 2014-10-24 o 09:15
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora