2014-10-24, 09:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
Napisane przez marcia45
nouvelle2 gratuluje wyboru sukni i jestem mega ciekawa sukni i butów. Ja swoją suknie ślubną uwielbiam ale buty wręcz kocham   Też z nimi poszalałam bo kosztowały tyle co Twoja suknia, a to dla mnie już sporo. Ale poległy na sesji poślubnej przez moją głupotę. A też miały nie być na jeden raz
Dziś dwie dziewczyny mierzyły moją suknię i jedna wyglądała mega. Prześlicznie, aż mi się łezka zakręciła. Niestety nie dopięła się w biuście(jeszcze nikt kto mierzył się nie dopiął  ). Ma się spytać krawcowej czy się uda przerobić, ale wątpie.
|
ja swoją pewnie zostawię na pamiątkę, bo dla tych ok. 250 zł, za które mogłabym ją sprzedać, szkoda mi jej moja mama i moja babcia też mają jeszcze swoje suknie, więc będzie kolekcja
Cytat:
Napisane przez martunka88
powiedz mi, czy warto kupować panache? Też mam mały obwód, a sporą miskę, ale kupuję takie rozmiary w normalnych cenach, po prostu nie angielskie. Mam możliwość przymierzenia przed zakupem, więc mogę dopasować do siebie model. Jednak zawsze mnie zastanawiało czy w tych droższych biust nie wyglądałby lepiej
|
Powiem Ci tak- gdybym miała choć trochę mniejszy biust to bym pewnie w tych tańszych też się dobrze czuła. Ale ja przy obwodzie 60, kupowałam miseczkę G, H, więc przy tak wątłym obwodzie musiałam mieć mocne oparcie Z zagranicznych lubię panache (szczególnie serię masquerade), freya no i sportowe niezastąpione shock absorbery. Z polskich mam biustonosze Ewy Bień i też są super. Natomiast nie polecam esotiq, u mnie się nie sprawdził. Mam też jeden fajny z Triumpha, ale tam to jest loteria, bo raz, że mało mają modeli w rozszeżonej rozmiarówce, a dwa- te staniki w większości dziwnie na mnie leżą
Teraz w ciąży, jak już sobie urosłam i wszystko ogólnie mnie ciśnie i uwiera, kupiłam stanik z obwodem 75 i miseczką F z Gorsenii. Nosi się
fajnie, z tym że przy większym obwodzie to jakoś tak inaczej jest Generalnie przy mniejszym obwodzie te cycki bardziej bimbają i potrzebują naprawdę mocnego i porządnego stanika
Cytat:
Napisane przez mordka_1985
Super, że już znalazłaś i za taką cenę.
Ja ostatnio tak miałam z garniturem dla tżta. Na metce 760zł i już chciałam płacić a babka mówi, że szef kazał przecenić i kosztuje 240 i to 100% wełny.
Niezły klopsik ci rośnie 
|
oo, a gdzie udało się Wam kupić taki niedrogi garniak? bo my jeszcze mamy ten zakup przed sobą
idzie zima, a ja kolejny raz nie pojadę na narty Dwa lata temu kupiłam sobie nowe buty narciarskie i jeszcze ani razu nie miałam ich na nogach. Ojjj pojeździłabym sobie....
|
|
|