2014-10-24, 09:26
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie sierpniowe 2014
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Mamy kp, jaki bierzecie suplement z kwasami DHA?
|
ja małej daje omegamed baby d plus dha
Cytat:
Napisane przez AgnesD
moje dzieci mnie wykoncza,
mała budzi sie raz w nocy, ale za to nie spi 2 godz, a młody wstaje przed 7 przy czym budzi mała 
|
oj to nie za ciekawie:'(
Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego
Moje dziecię obudziło się na cycka
Teraz zasypia wiec jeszcze pośpimy
Moja mała coś opetalo wieczorami zachowuje się strasznie ciągle płacze jest jakaś pobudzona albo po prostu zmęczona potem się rzuca na łóżku w każdą stronę i zasypia
Zasnela dopiero o 24 :/
Okej lecę spać mała śpi 
|
Może skok się zaczął.
Cytat:
Napisane przez gosia3103
U nas trzy pobudki - 00:00, 4 i teraz niedawno. Mała śpi, ja popijam kawkę, dziś mamy wizytę u ortopedy, mam nadzieję że wszystko ok. Tylko na dworze -5 a ja mam wszystkie kombinezony za małe albo za duże :|
Czy któraś ma już śpiworek do wózka/fotelika? Na co zwrócić uwagę przy kupowaniu?
I kiedy się wyjmuje tą wkładkę noworodkową z fotelika?
|
ja mam śpiworek do wozka taki cieplejszy i kombinezon pluszowy tu w górach zimno strasznie. A do fotelika mam taki z polarem w środku ale ciężko w nim jest przez tą wkładkę dla noworodka .
Właśnie kiedy ją się wyciąga?
Cytat:
Napisane przez gosia3103
Ja dawno z nią nie jeździłam, ale tak mi się właśnie zdaje że będzie ciasno, tylko nie wiedziałam czy to nie za wcześnie.
Kurcze, Adela od wczoraj już trzy razy zrobiła taką kupę, że wyleciało bokami i górą wszystko do prania. Konsystencja, kolor, zapach i ilość jest taka jak zawsze, tylko jakby rozstrzał bardziej na boki :-P mam się martwić?
|
Nie martw się tylko zastanów się co zjadłas nowego.
Cytat:
Napisane przez Morota
Właśnie w dzień dobry TVN zapowiedzieli, że będą przedstawiać najlepsze sposoby na rozstępy.
|
Właśnie oglądam i lekarz mówił że rozstępów nie da się pozbyc. Co najwyżej zmniejszyć ich widoczność do 50%.
Cytat:
Napisane przez kasia_ruda
Gosia, tę wkladkę wyciaga się, jak widać, że dziecko zaczyna wystawać dołem lub górą, tak mój mąż przynajmniej mi mówił...
Wczoraj mój Maksym miał ciężki dzień, przez ten remont byłam z nim u rodziców, niby zna ich swietnie i czesto u nich bywa, a i tak całkiem mu to rozbiło dzień. Zamiast swojej typowej czterogodzinnej drzemki spał mi 30 minut... Potem wieczorem płakał przez kilka godzin w sumie nie wiem o co, bo przestał w sekundę po prostu. Ale po tych atrakcjach jak padł o 22.30, to obudził się o 6.30, zjadł i śpi do tej pory. Dał wieczorem rodzicom szansę na miłe co nieco.
|
4-o godz drzemka zazdroszczę. Moja góra śpi 1 godz.
A co remontujecie?
Nas też juz ten remont wykoncza.
Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka
Jaka nazwa?
Jak uzywalam pieluch dady to Kostek marudzil jak byly pelne. Teraz przy pampersach nic mu nie przeszkadza.
Ostatnio Kostek spi 9-11h jednym ciagiem! Super 
|
Kurde super zazdroszczę. Może moja się nie najada ze tak śpi. Trzy pobudki w nocy czasem 4. To zależy czy nie zasnie podczas jedzenia i zje z dwóch piersi.
Cytat:
Napisane przez mysia111
Kończymy dziś 2 miesiące 
Ale ten czas leci. A za 2 miesiące święta. Muszę pomysleć nad prezentami - wiecie już co Waszym pociechom kupicie?
|
Boże już zaraz Święta bleee nie lubię przygotowan ale gościć się lubię .
Tuśka dzisiaj 17 tydz zaczyna ;-)
Cytat:
Napisane przez Moni 26
u mnie pierwsza pobudka po 4, potem ok 7, jednak nie wiem o której mały wstał, bo był cichutko, a jak tż wrócił po 7 to on nie spał
kurcze nie wiem czy mnie coś nie bierze, mam straszny katar i jakoś nie najlepiej się czuje   a mały kicha mi na potęge, ale oprócz tego nic się nie dzieje, czy mam już sie martwić??? 
|
Ja też przeziębiona jestem. Pije herbatkę z malinkami, vit C płucze gardło bo mnie boli i syrop na wzmocnienie i tez się martwię żeby małej Nie zarazić. Zaczyna kichac ale gorączki naszczescie nie ma.
Edytowane przez papryczka160
Czas edycji: 2014-10-24 o 09:30
|
|
|