2014-10-24, 09:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Zastanawiam się czy u Ciebie o ironio nie sprawdziłaby się metoda wręcz przeciwna. Zaprzestanie walki o brak błysku.
Często posiadaczki tłustej skóry walczą z sebum za wszelką cenę i prowadzi to do przesuszenia, braku wody a skóra broni się zwiększając ilość sebum. I koło się zamyka.
Może za bardzo dajesz jej ostatnio popalić.
|
Śnieguś wiem o czym mówisz to nie to W tej chwili to się nie dziwię bo buzia dostaje ostro popalić ale skóra pod tą złuszczoną jest idealna. Lekko wilgotna ale nie tłusta, pięknie się na niej trzyma podkład przez jakieś 2 dni Potem powtórka z rozrywki. Nawilżam i natłuszczam ją teraz mocno bo przy Atre nie da się inaczej. Ale to nie jest tylko obecny problem tak zawsze było kiedyś to się nawet cieszyłam bo niby tłusta skóra później się starzeje - taaaa ale tłusta skóra ze zmarszczkami ( dużo ich nie ma ale będzie więcej) + rozszerzone pory- wiek swoje robi to nie jest ładny i zdrowy wygląd. Dodatkowo nadprodukcja sebum = syfole więc 
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
tak samo  z kolorów to było coś niebieskości, np baby blue, jakieś bardziej morskie też, chyba jakaś brzoskwinka, brąz i nie pamiętam  nie wiem co by Cię interesowało, ale przy okazji mogę Ci dorzucić, potestujesz i najwyżej jak podpasują to na all byś sobie zamówiła większą ilość. No albo mogę popatrzyć w tym drugim miejscu z tym, że nie wiem kiedy tam będę, a to może oznaczać przeciągnięcie czasowe.
Mani, tym razem bardziej jesienny 
|
Anulka obczaję kolorki i dam Ci znać Czasowo mi się nie śpieszy więc jak będziesz maiła chwilkę to chętnie.
Pięknie jesień prawdziwa Czekam na zdobienie
|
|
|