Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-24, 09:44   #834
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dzisiaj dobrze spałam Meliska zadziałała

Aniu, a poweidz czy synek mieścił się w rozmiar 56cm? Zastanawiam się czy nie nakupować większych

Gratuluję udanych zakupów I kciuki

To też zależy czy dziecko nie ma silnej żółtaczki, mojego trzeba było naświetlać lampą, przez co leżeliśmy dłużej. Ale tak normalnie to 2-3 dni

Ja stawiam albo na Ciebie albo na Dorcię Później ja, a później Annasar

Owulacja nie musi być bolesna czy nawet odczuwalna, więc całkiem prawdopodobne że była, ale bezbolesna

Dorotka powodzenia kochana

W weekend będę miala gości z niemiec więc czeka mnie dzisiaj sprzątanie
Aneczko tylko w szpitalu miał 56 a w domu 62 juz

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
Cieszę się ze pomogłam

Witajcie

Hej Emilia życzę Ci owocnych starań

Dorotka powodzenia na wizycie

Koliberek w maseczkach? a jak wychodzą do ludzi z dzieckiem to tez w maseczce?

Nati no waśnie ja też nie wiem jakie kupować w sumie na razie brałam 62 i mam tylko dwie rzeczy 56

Ja już mam nowy przedpokój strasznie jestem zadowolona - wczoraj ogarniałam wszystko do 23

A dziś rano to hoho przypomniał mi się I trymestr, bo od rana wiszę nad kibelkiem mam nadzieje, że to chwilowe. bo już mi się nie podoba.

Wczoraj spotkałam "koleżankę" jak byłam w sklepie i mi się pyta który to tydzień mówię że 19 a ta do mnie czy sprawdzałam czy wszystko jest ok czy dziecko się rozwija bo mam mały brzuch no ja pierdziele powiedziałam jej że niektórzy wolniej przybierają na wadze a z dzidzią było wszystko ok ostatnio. Tak mnie zestresowała że po powrocie wlazłam na forum i sprawdzałam wasze brzuchy ale już mi przeszło

Wogole dzień przygód miałam bo szłam ulicą i jakiś koleś mi zastawił drogę i mówi do mnie: "jestem naćpany i jest mi za☠☠☠iście " a ja mu mówię : fajnie masz
no i chciałam iść dalej a on mi drogę zastawił to się lekko wystraszyłam czy mnie nie popchnie albo coś. No ale się nie bałam bo pełno ludzi było i to była ruchliwa ulica. No i koleś do mnie: daj mi kasę !!
no to powiedziałam żeby spadał na drzewo i naszczescie jakiś facet się zainteresował i spytał czy jest jakiś problem i ten idiota uciekł

także na wrażenia nie mogę ostatnio narzekać
Jejku Karolcia dobrze,ze ludzie byli ,pewnie się przestarszyłaś

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora