2014-10-24, 09:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Cytat:
Napisane przez malinka1984
To nie jest opinia z jednego sklepu tylko z 4,Mama i ja,Dino,Słoń i Tik Tak w Łodzi.
Co do cen to jak patrze i obserwuje a jestem na bieżąco to teraz jest dużo promocji,zniżek i widać że firmy chcą wyprzedać towaru jak najwięcej do końca roku.
To moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać.Każdy robi jak uważa.
|
nie no ja wiem ze to twoje zdanie, tylko strasznie mnie tym zszokowałaś. Zaczynam sie cieszyć że mieszkam, tu gdzie mieszkam bo u mnie tego nie ma 
Cytat:
Napisane przez soniuska
u mnie ten problem z kurtka ze ja nosze kurtki 34/36 i jak bede miec brzuch jeszcze wiekszyto raczej musze miec ciazowa, bo jak kupie wieksza np 38 czy 40 to rekawy za dlugie i ona mi do kostek bedzie siegac ;/

haha:P
a co do wozkow to uwazam jak Blackberry, ale moze jak bede miala chwile to spytam kolesia od wozkow kolo mojego bloku 
bo nie zawsze on stoi na zewnatrz, teraz wiecej w srodku bo wiadomo zimno - a ja nie wejde do srodka bo z Kapryskiem wychodze 
|
No koniecznie spytaj i daj znać bo jestem bardzo ciekawa 
A co do kurtki to ja od mamy pożyczę bo jest nieco puszysta ;p wiec licze ze jak jej brzuch sie mieści to i mój wejdzie 
Cytat:
Napisane przez violka848
Miło mi że mnie tak witacie  To kurcze widzę że większość prawie od początku w domku- fajnie  Ja się mocno zastanawiałam czy jak od stycznia pójdę czy nie będzie przesadą  rozwiewacie moje wątpliwości  Bo ja właściwie super się czuję - lekko brzuch zaczyna odstawać, raz tylko wymiotowałam . Właśnie zaczęłam 2 trymestr - podobno najprzyjemniejszy więc powinno być dobrze w dalszym ciągu  12.11 kolejna wizyta - może uda się podrejrzeć płeć, mój mąż marzy o synku, niemogę się doczekać wizyty- tak mi się chce te wszystkie duperelki kupować 
|
Mój mąż też marzy o synku
 Pawcio 13.04.2015
|
|
|