ja swoją pewnie zostawię na pamiątkę, bo dla tych ok. 250 zł, za które mogłabym ją sprzedać, szkoda mi jej

moja mama i moja babcia też mają jeszcze swoje suknie, więc będzie kolekcja
Powiem Ci tak- gdybym miała choć trochę mniejszy biust to bym pewnie w tych tańszych też się dobrze czuła. Ale ja przy obwodzie 60, kupowałam miseczkę G, H, więc przy tak wątłym obwodzie musiałam mieć mocne oparcie

Z zagranicznych lubię panache (szczególnie serię masquerade), freya no i sportowe niezastąpione shock absorbery. Z polskich mam biustonosze Ewy Bień i też są super. Natomiast nie polecam esotiq, u mnie się nie sprawdził. Mam też jeden fajny z Triumpha, ale tam to jest loteria, bo raz, że mało mają modeli w rozszeżonej rozmiarówce, a dwa- te staniki w większości dziwnie na mnie leżą
Teraz w ciąży, jak już sobie urosłam i wszystko ogólnie mnie ciśnie i uwiera, kupiłam stanik z obwodem 75 i miseczką F z Gorsenii. Nosi się
fajnie, z tym że przy większym obwodzie to jakoś tak inaczej jest

Generalnie przy mniejszym obwodzie te cycki bardziej bimbają i potrzebują naprawdę mocnego i porządnego stanika
oo, a gdzie udało się Wam kupić taki niedrogi garniak? bo my jeszcze mamy ten zakup przed sobą
idzie zima, a ja kolejny raz nie pojadę na narty

Dwa lata temu kupiłam sobie nowe buty narciarskie i jeszcze ani razu nie miałam ich na nogach. Ojjj pojeździłabym sobie....