Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne zachowanie TŻ o pieniadze...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 09:50   #160
Luba
Zakorzenienie

Dot.: Dziwne zachowanie TŻ o pieniadze...

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
a to nie jest tak, że głównie w pierwszym roku związku wychodzili do knajp, a teraz ona gotuje jak jest? wiesz, ja mieszkam sama i większość czasu gotuję tylko dla siebie. na wyposażeniu mam 3 patelnie, 2 garnki różnej wielkości i malutki rondelek. i dla mnie to mało, jedna patelnia by mi wystarczyła, a przydałyby się dodatkowe garnki. jeśli siedziała tam w czasie wakacji to raczej częstsze było gotowanie. nie wiem jak wy, ale mnie się czasem nie chce brudzić kolejnych naczyń/garów i jak ugotuję coś na zapas to chowam w tym do lodówki.
Gdzies na poczatku autorka pisala, ze facet ja zabiera do dobrych knajp.

Mieszkasz sama, masz co potrzebujesz. I powiedzmy masz faceta, ktory z Toba od czasu do czasu pomieszkuje. I on mowi: chodz do sklepu, musisz sobie kupic wyposazenie do kuchni, wiecej wszytskiego. Tobie to nie pasuje, bo uwazasz, ze masz w sam raz wszytskiego, poza tym moze chcialabys kupic wg swojego gustu a nie wg jego?
No nie wiem, ja nie chcialbym zeby ktos z kim nie mieszkam urzadzal mi moje mieszkanie.

Nigdzie tez nie przeczytalam (moze mi umknelo) czy on w ogole mowi cos o przyszlym wspolnym zyciu?

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując