Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 10:50   #1341
emdzik
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
a ja siedzę i ryczę...
już od wczorajszego wieczoru zaczął mnie ogarniać jakiś niepokój, nie mogłam zasnąć, myślałam o tym jak to będzie jak mały się urodzi, czy dam radę urodzić itd, ale to jeszcze ok. Potem czytam, że Dariusz Kmiecik - dziennikarz tvn zginął w katastrofie wczorajszej w Katowicach. On jego żona i 2 letni synek. Aż się popłakałam ze złości, bo mieszkam na śląsku i jestem przekonana ze ta katastrofa jest wynikiem lewego pociągnięcia gazu do mieszkania gdzie odcięte były media, a lokator miał być eksmitowany na dniach. Niestety wiem jak ci ludzie kobinują i jakie zagrożenie stwarzają...
A teraz mi jeszcze TZ pisze, że w przyszłym tygodniu prawdopodobnie znowu jedzie w delegację na tydzien... niby nic, ale może pamiętacie że przez jego pracę na urlopie byłam sama, bo nie dostał wolnego. Potem ledwo co wrócił na moje urodziny. Umówiliśmy się, że jak już będę na l4 to on wezmie sobie urlop i gdzies wyskoczymy na kilka dni, on sobie odpocznie itd... teraz w weekend jedziemy do znajomych i postanowilismy odwiedzic przy okazji moją mamę, bo już w połowie drogi będziemy. TZ wziął sobie wolne pon i wtorek (chociaz namawiałam go na tydzien wolnego), zadzwoniłam do mamy - bardzo się ucieszyła bo miała urodziny we wtorek, a miałysmy się zobaczyć najwcześniej w boże narodzenie. I dupa blada, TZ mi własnie pisze, że wysyłają go od poniedziałku w delegację, bo nikt inny nie chce/nie może. I z naszego wyjazdu nici. Noż kurde... jako jedyny chyba nie miał urlopu w tym roku i nawet głupich dwóch dni nie można wyszarpać?
juz mam wizje, ze jak będe miała rodzić to w kilkutygodniową/kilkumiesięczną delegację wyślą akurat jego...
grrrrrr jaka jestem zła
TZ ma jeszcze rozmawiać z jeszcze jednym szefem, zeby to odkręcać, ale nie wiem co to da...
Współczuje Najgorsze jak sie właśnie człowiek na coś nastawi..
Namów męża niech weźmie jakoś ten urlop... musicie sobie to jakoś odbić...

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Ja jak jestem u taty to tez sobie mierze jego Accu Check'iem ponoc najlepsze
Moj sprawdza przeplywy, mowi ze ok- to chyba wtedy na ekranie takie czerwone i niebieskie placki się pokazuja ???

No a u mnie akcja express, tyle sprzatania itd a tu ta Mama przedszkolna dzwoni,czy moze byc za 15min bo jej mala spi w aucie i wykorzysta tę chwilę.

Zobaczcie ile mi tego nawiozła ! Ide zjesc sniadanie i bede ogladac

Nawet kosmetyki ciazowe nowe i plyny do prania i kaszki i wszystko :O
Tak.. takie żyły jakby się pokazują i w nich przepływa takie coś niebieskie i czerwone i wtedy włącza takie coś jak też serce sie słucha i to wtedy słychać jak te przepływy przechodzą...

Faktycznie kobitka zaszalała To masz teraz tych rzeczy

AGGO spokojnie.. poczekamy na relacje z wizyty

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora