2014-10-24, 10:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Codziennie plotkujemy i skrępowania żadnego przy sobie nie czujemy!:)
Cytat:
Napisane przez Mad Maddie
Wiecie co? Bo przez cały dzień męczą mnie myśli dotyczące tego spotkania i ogólnie myśląc o tym odczuwam tylko jakiś dziwny lęk i stwierdzam, że skoro to spotkanie tak mnie absorbuje i tak mnie męczy to dam sobie z tym spokój i jednak nie pójdę. Odwołam i tyle. Owszem pieniądze przydałby się, tym bardziej, że sama jeszcze nie zarabiam, ale nawet jeśli byłaby to uczciwa u dobrze płatna praca to w tym roku nie mogłabym pogodzić jej z nauką. Mam maturę w tym roku i to jest dla mnie priorytetem. A skoro wiadomość o tym spotkaniu doprowadziła mnie do takiej desperacji, że po raz pierwsze napisałam post na wizażu, chociaż chyba od dłuższego czasu mam konto, ale głównie podglądałam i zazdrości łam tych babskich pogaduszek i przyjaźni "forumowych".. i po prostu nie idę.  Dziękuję bardzo za pomoc i odzew i w ogóle jesteście cudowne! 
|
zawsze możesz się do nas zwrócić o pomoc, postaramy się pomóc jak najlepiej 
Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce
Heeej
To i ja dołącze
1 Tajemnica 
2 Podlasie,
3. 25
4. Mam i jesteśmy razem od prawie poltora roku
5. Włosomaniaczka i lumpoholiczka, a zajmuję się 3.5 letnim synkiem i dorabiam sobie 
|
Czeeeeeść 
Cytat:
Napisane przez Kolorowa89
Dobry dzień
Piątek  , odliczam godziny do początku weekendu  .
Ale zimno jest, tylko 4 stopnie.
Nie wiem czy wiecie, ale w biedronce jest akcja tematyczna 'pielęgnacja', wczoraj kupiłam żel o cudownym zapachu  .
Miłego dnia 
|
Miłego piątku 
Cytat:
Napisane przez Moniika95
Heeej
Ale zimno 
|
u mnie też, ja chcę lato!
Cytat:
Napisane przez la beaute
Dzień dobry pięknym Paniom  u mnie dziś też chłodno, ale świeci słonko  taka pogoda może być :P
ja o 10 jadę do pracy a potem muszę dziadka ze szpitala odebrać  no i popołudnie z Tz
a Wy jakie macie plany? 
|
Cześć 
Moja plany są takie, że uziemiłam się w domu i czekam aż panowie z tartaku przywiozą mi drzewo na zimę, żeby dupsko nie marzło
Heeeej! 
Dzień dobry w ten zimny dzień
|
|
|