Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. XXI:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 11:22   #1433
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. X

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Od końca->
daj spokój spałam jak zabita TZ mnie obudził a i tak dał mi 30minut więcej niż powinien W ogóle to nie myślałam, że ten stan tak usypia
Hero szczerze? Życzę Ci z całego serca by się udało aczkolwiek powiem Ci, że myślałam tak samo ale doszłam do wniosku, że jak już się starać to starać bo dobry moment na to (też nie miałam pracy, więc czas jest, pracodawcy nie są skorzy zatrudniać osoby w naszym wieku, w takim czasie po ślubie - bo większość zaczyna się starać albo na początku albo 1-2 po), poza tym doszłam do wniosku, że każdy miesiąc będzie powodował, że będę coraz bardziej niepewna i będę obwiniać siebie, że nie jestem w stanie zajść i będę się bardziej martwić a jak wiadomo to nie sprzyja. I powiem Ci, że ostatni miesiąc robiłam wszystko by się udało a zobaczenie II kresek i myśl, że będzie się miało malutkie potwierdzenie miłości w związku to coś niesamowitego
No nieźle śpiąca królewna TŻ dba o Ciebie i dobrze
Dzięki Sikorka boszzz, nawet jak to czytam to mam świeczki w oczach... mam już pewne "plany", ale najpierw muszę zacząć od wizyty u lekarza

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
My chodziliśmy codziennie
Hehe polecasz jakiś lokal?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora