Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 10:38   #4857
Izuniaa_
Zakorzenienie

Dot.: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
To dobrze trochę Cię odciąży
A do kiedy planujesz pracować? Ja sobie postawiłam taką granicę że jak mi już brzuch urośnie na tyle że nie będę w stanie sięgnąć do klawiatury to idę na L4 Wczoraj oczywiście moja Mama mnie zestresowała bo powiedziała że w każdej ciąży tyła 25 kilo A wiadomo.... geny...... I ze mną miała przeczucie że będzie córka, a u mnie dalej przeczuć zeroooooooooooo
Trochę tak z tego chyba najgorszego w sumie

Dopóki będę w stanie wstać rano i nie spóźnić się więcej niż 15min bo na 2 piętro jak nie będę dawała rady wchodzić to będę używać windy - mimo że tylko dla niepełnosprawnych jest
a poważnie to dopóki będę się czuła na siłach. do końca roku na pewno,może do końca lutego dam radę ale chciałabym jak najdłużej bo lubię swoją pracę

A co do przeczuć to mam nadzieję,że moje mnie nie myli nawet Tż powiedziałam,że się zdziwię jak mi lekarz powie,że dziołcha siedzi...

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez She Wolf Pokaż wiadomość
Jeszcze pare latek bedziecie sie musialy ze mna meczyc w takim razie

Znowu o ogorkowej? Zabije znowu smaka mi robisz!
Damy radę
Jestem pod ochroną to nie ja zaczęłam robić smaki... ale aż mam ślinotok na samą myśl... chyba kupię sobie słoik ogórków znowu
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak myślicie co robić z tą wątróbką? Bo mi się jej tak strasznie chceeeee a niby nie wolno, z łososiem wędzonym mam to samo
Wątróbkę usmażoną czy uduszoną to bym zjadła, wiadomo że nie kilogram czy ile tam,ale trochę żeby zaspokoić smak
a co do wędzonego łososia to bym się jednak wstrzymała...
ja mam ochotę na makrelę wędzoną ale też się powstrzymuję...

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

w ogóle wczoraj oglądałam "przyjaciółki" i Tż musiał ze mną. i najpierw wątek o zaręczynach był to Tż zaczął temat w naszym przypadku,a później na koniec ta jedna co jest w ciąży - Zuza - jak w nocy zaczęła krwawić i się skończył odcinek to odwracam się do Tż,a on ma oczy zaszklone byłam w szoku... jakiego wrażliwca mam w domu

[*]1.08.2011

Izuniaa_ jest offline Zgłoś do moderatora