Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 11:22   #1814
MassieDran
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
U mnie takie zwykłe tabletki żurawinowe nic nie pomagały, tylko Urofuragina. Polecam też kipić termofor, kosztuje z 15 zł a jest taki przyjemny w chorobie I jeszcze po sobie powiem, że nie tylko majty się liczą a stopy muszą mieć ciepło. Żurawinę wcinam przez cały rok jak przyjdzie mi ochota. Nie wiem czy to ona tak zapobiega chorobie czy dbanie żeby się nie wychładzać ale działa. Przynajmniej od roku nie było problemu. Herbatę zieloną też piję na okrągło i słyszałam o kurkumie. Mam nawet w domu ale jakoś nie było okazji żeby użyć. Może dziś na obiad coś z nią zrobię. Imbir też podobno wzmacnia organizm.
Termofor to moje wybawienie od kilku lat - nic tak nie uśmierza bólu podczas @

Ale wiecie co? Ja nienawidzę jak jest mi zimno... Więc ubieram się ciepło, śpię w skarpetach (nawet latem, a co...), nawet jesienią jak laski lataja jeszcze w baletkach to ja już myk i na stopy zakładam botki za kostkę... Kurtkę (czy płaszcz) musze mieć długą, by tyłek był zakryty.. A i tak dziadostwo się przyplątało...

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
I teraz znowu masz? Kurka, dziadostwo lubi nawracać Termofor na brzuch i to siedzenie nad parą też pomaga. Zdrowiej biedactwo
Teraz w miare łagodnie jest Z najgorszym zapaleniem zmagałam się w Bułgarii Łyknę Furaginę w domu, tyłek schowam z termoforem pod kołdrę i będzie ok I żurawinę kupię

MassieDran jest offline Zgłoś do moderatora