Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne zachowanie TŻ o pieniadze...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 11:48   #175
Luba
Zakorzenienie

Dot.: Dziwne zachowanie TŻ o pieniadze...

Cytat:
Napisane przez Zuzka_Zu Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o sylwestra to sam poprosił żebym znalazła ofertę no ale przy jego wymaganiach odnośnie menu trudno jest znaleźć coś tańszego. ..ja chętnie poszła bym do klubu i świetnie bym się bawiła. Nie o garnka ch zapiera mu nie wspominałam chociaż uważam ze są świetne ... a odnośnie przyszłości on cały czas mówi o tym ze chce żebym niby x nim zamieszkała ze chciałby żebyśmy mieli dzieci dom , wzięli ślub itd...

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

I tak jak już pisałam wcześniej sama też już kupiłam sporo rzeczy do tego mieszkania. .. a jak mu gotuje to również to ja kupuje wszystkie rzeczy które są potrzebne do konkretnego dania... wiec to nie jest tak ze tylko oczekuje... ale cóż jak się lubi łososia to można chyba kupić do niego dobra patelnie... to nie są wymagania z kosmosu
Wiesz co, to, ze nam tu wszystko bedziesz tlumaczyla to przeciez nic nie da, bo jesli o mnie chodzi, to mozesz sobie kupic lepsza, nowa patelnie
Chodzi o to, zebys pogadala o tym wszystkim ze swoim facetem i ewentualnie zastanowila sie nad tym czy zwiazek ma szanse na rozwoj i czy bedziecie razem szczesliwi.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując