Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-24, 12:27   #448
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
marcia45 beda dwujajowe :-D lekarz juz sprawdzal nie raz ;-)

dziewczyny, bylam dzis u dentysty i okazalo sie ze prawdopodobnie czeka mnie leczenie kanalowe... pani stomatolog powiedziala, ze to nie jest refundowane i musze liczyc sie z kosztem rzedu conajmniej 700 zl. :-( Jestem zalamana... :-(
teraz czekam na mame i pochodzimy razem po centrum handlowym, jutro moj tata ma imieninowa imprezke, wiec czeka mnie dzis pieczenie i sprzatanie. Urwanie glowy jednym slowem

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

mi sie noz w kieszeni otwiera jak slysze o czyms takim... moj tz takie kobiety nazywa "zul laskami" i mowi, ze pewnie na zakrapianych imprezkach z kumplami zulami zachodzi w ciaze, a potem ma w dupie malenstwo i.pije dalej jak gdyby nigdy nic.
ale tata jaki szczesliwy bedzie
Ja mam obowiazkowa wizyte kontrolna z kliniki, na sprawdzenie zebow ale nie pojde ledwo poszlam w polsce i robilam, ale naprawde dlugo szukalam tej jedynej zaufanej dentystki i to prywatnie, bo ja strasznie panikuje, i potrafie uciec z fotela, a tutaj tego moj Tz nie zrozumie nawet i nie bede nigdzie szla... a wiem ze mam tylko dwa z tylu do wyrwania

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Słyszałam i od razu jestem Wkurzają mnie takie sytuacje! A najbardziej mnie wkurza, że pary starają się latami o dzidziusia bez efektów a taka idiotka bez problemu zachodzi w ciąże i jest taka nieodpowiedzialna
A najbardziej mi smutno jak słyszę, że taki niewinny maluszek umiera, bo ma głupią mamę!!
Mnie denerwuje jak nastolatki zachodza w ciaze bo nie wiedza czym jest antykoncepcja i nie sa tak naprawde swiadome tego co robia... ) Sa takie wyjatki, ktore wiedza co robia, i zyja we wspolnym zwiazku wychowujac dzieci... ale malo takich jak widze Szkoda, ze taka pojdzie na impreze zajdzie w ciaze i nawet nie zna tatusia, a kobiety latami sie staraja z mezami o zalozenie rodziny....

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Zapisane. Uwielbiam kapustkę. Gołąbki za mną chodzą[emoji39]

Też uwielbiam swoją córę jak rano śpi. Tak spokojnie i słodziutko [emoji175]
zjadlabym golabki ale znowu mi zupa wyjdzie
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora