Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 12:49   #734
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Było ciężko i to bardzo.Pierwszy łyk i był zwrot.Wypracowałam sobie sposób na picie tego,nie wdycham powietrza i zatrzymuje węch,smak tak to nazywam..Udaje się.Szybko popijam wodą obficie .Nie czuję nic.Moja mama nie może tego pić.Mówi,że nie daje rady i nie kazała mi wiecej zamawiać.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

A piłyście może olej z czarnuszki?To jest dopiero Hard core.Wypiłam pół małej buteleczki i już nigdy wiecej nie tknę tego paskudztwa.Smier dzi i smakuje jak olej napędowy,znaczy nie próboałam oleju napędowego ale domyślam się,że tak włąsnie smakuje.Tragedia.Poważnie .
A po co w ogóle się pije te oleje? Zainteresowałaś mnie. Tak dla zdrowia ogólnie czy coś konkretnego?

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Rzecz w tym, że mój nie zjełczał, nie zmienił koloru, zapachu, nic się z nim nie zmieniło.
U mnie to samo. Nic się nie zmieniło ale i tak jakoś nie przypasował moim włosom więc nie będę po nim płakać.

W ogóle poszłam za Waszą radą - nabyłam dziś Garnier Oleo Repair. Zobaczymy co z tego będzie.
ShrinkingViolet jest offline Zgłoś do moderatora