2014-10-24, 14:44
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez ewek000
duszona bardzo ładny pokoik
Aga faktycznie się obłowiłaś, fajnie aż zazdraszczam
Alunia- super podarki, buciki fajowe, i przepraszam cie słońce, bo z tego wszystkiego zapomniałam nadać ci paczuszkę, niestety wyślę dopiero w poniedziałek 
A z moim mężem to nie wiadomo, od 3 tygodni chodzi i kaszle, porobili mu wszystkie badania i jak dla lekarzy jest zdrowy, dopiero wczoraj jedna z lekarek skojarzyła że mąż pracuje w Orlenie na instalacji, a tam jakiś miesiąc temu był wybuch, mnóstwo oparów i innych badziewi, a on wtedy miał zmianę i zlecił prześwietlenie płuc. No i zdjęcia pokazały że faktycznie coś tam na płucach się dzieje i teraz debatują co oto i jak to leczyć, bo jeden mądry twierdzi że to gruźlica ( nie daj boże), a drugi że to zapalenie płuc
|
o widzisz... moze mieć poparzone płuca tą chemią lub dostał rwakcji alergicznej właśnie w płucach. Ani nie chcę myslec, że to gruxlica NIE!
Cytat:
Napisane przez ewek000
Ala z myślą o tobie

|
jakież cudo.... no nie mogę... niee umywa się do najdroższych markowych karuzeli...
Ktos się piszę na krokiety z domowej kapustki kiszonej i domowy parszczyk czerwony oczywiście na domowych/działkowych buraczkach??
|
|