Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poczta polska czy kurier - komu bardziej ufacie, a kto "wycina" wam gorsze numery
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 15:29   #28
20160901857
Konto usunięte

Poczta polska czy kurier - komu bardziej ufacie, a kto "wycina" wam gorsze n...

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek1987 Pokaż wiadomość
Ja najbardziej lubię opcję e-przesyłka (nie jestem pewna czy tak to się nazywa) w każdy bądź razie paczkę odbiera się na poczcie, powiadomienie dostaje się albo na maila albo na telefon.
Ciężko mnie zastać w domu więc listonosz zostawia tylko awizo (z tym u mnie jest problem bo np wracam po pracy w drzwiach awizo, idę na pocztę a tam pani infirmuje mnie że paczkę będe mogła odebrać następnego dnia bo listonosz jeszcze nie wrócił- mega denerwujące)
Kurier nigdy nie może mnie zastać, a u sąsiadów nie lubię żeby zostawiał a więc dla mnie albo paczkomat i odbieram kiedy chce albo ta e-przesyłka.

Na awizo powinna być pieczątka z informacja w jakich godzinach można odebrać paczkę w dniu nadania Ja najbardziej lubię paczkomaty, ze względu na dostępność 24h. Kurierzy mnie irytują, chociaż odkąd bardziej siedzę w temacie warunków ich pracy i zatrudnienia, to moja wyrozumiałość wzrosła. Poczty nie lubię, bo w godzinach, w których akurat moge odebrać paczkę są zawsze ogromne kolejki, poza tym cudem jest załatwienie tam reklamacji.

Edytowane przez 20160901857
Czas edycji: 2014-10-24 o 15:33
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując