Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 14:53   #1817
cocos1
Zakorzenienie

Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV

Cytat:
Napisane przez ewelinka2210 Pokaż wiadomość
Ja chce docelowo przerobić wszystkie te treningi, tylko nie wiedziałam właśnie co najtrudniejsze, bo lepiej by było zacząc od prostszego Ja six packa robiłam od połowy lutego, dodatkowo do tego ripped (tzn. jeden wieczorem jeden rano), a zaczęłam ćwiczyć początkiem stycznia - wcześniej NIC nie robiłam. To prawda, że level 1 six packa spoko i nie bardzo wymagający, ale 2 juz był gorszy i nie skończyłam. W takim razie zrobię chyba six packa najpierw, a potem się wezmę za te dłuższe treningi - dzięki za rady, Ty masz porównanie - ja tych pzostałych jeszcze nie próbowałam, więc nie wiedziałam od czego zacząć.
Kondycja nienajgorsza chyba po tylu programach, teraz robię z obciążeniem 3 kg na każdą rękę, chyba że coś bardzo trudne to na 1 kg się przeżucam, bo mam ściągane obciążenie i nie mam jak w trakcie ćwiczeń zmieniać. Wcześniej robiłam six packa z 2 kg, myślę, że teraz na pewno z 3, może jeszcze zwiększyć? Zobaczę
W każdym razie jeszcze raz dzięki za rady

cocos 1 a mierzysz się też? Bo może centymetry już poleciały, chociaż wagowo stoisz w miejscu. A może trzeba będzie jeszcze dodatkowo zapotrzebowanie kaloryczne policzyć i tego się trzymać.
no pomiezrzyłam sie na poczatku-zobacze w poniedziałek moze cos spadło

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Atid8 Pokaż wiadomość
oj faktycznie cięzko z tym czasem-ja nie mam co narzekac w takim razie

dzisiaj się zważyłam i du...a nic a nic nie spadło co jest wiem,że to tylko 2 tygodnie ale kurcze powinno cos ruszyc chyba co?
dieta jak dieta nie na samej sałacie ale unikam słodyczy , jasnego pieczywa...raczej jem zdrowo , myślałam że juz cos poleci chociaż kg a tu nic[COLOR="Silver"]

Cocoswitaj w klubie,mi tez wagowo jeszcze nic sie nie ruszylo.Cos tam majaczy miedzy 0,5 a 1kg,ale spodziewalam sie wiecej,szczegolnie ze juz bylo jakis czas temu -2kg,a od kiedy cwicze to jakby poszlo troche w gore. Za to w centymetrach jest duza zmiana,szczegolnie na brzuchu,ktory jest moim newralgicznym punktem: pierwsze mierzenie zrobilam 4.10. i mialam wtedy 79cm w pasie,dzisiaj bylo juz 74cm. Biodra odpowiednio 107cm i 105 dzisiaj Ale gdyby spadlo z wagi chyba bardziej bym to docenila

Dzisiaj robie na kolacje Almond crusted chicken breast z programu Jillian One Week Shred. Mam nadzieje,ze wyjdzie smakowicie
ooo dobra pomierze sie z rana
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując