Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 15:55   #1853
Śniegowa
Oby do wiosny

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość

no w sumie.. ale wydaje mi się, że taką wiedzę prędzej wykorzystają dzieciaki z podstawówki (taki wiek, na wymądrzanie się ), niż z gimnazjum/liceum nie mówię, że wszyscy, ale zdarzają się
nie wiem o co kaman Audi (takie moje przezwisko na Mercedes ) mi zawsze jakoś koło upy latała, a jak przeczytałam o jej kompleksie pięt to lata mi jeszcze bardziej
No wiesz, w stylu jestę hipsterę

Mnie tez lata, nie czytam, ale jak ktoś (Konrad z Blogerki zniszczyły mi życie) podlinkuje to wpadam.
Jak wtedy gdy jarała się klapkami z Berlina za 200€, które u nas na bazarach za piątaka przysłowiowego sprzedają
Jakoś fenomen szafiarek do mnie nie przemawia.

Kompleks pięt? To niech pilnika użyje

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
:

Oj jest koszmar Wiem , że dla kogoś kto przechodzi bardzo ostry rodzaj trądziku moje problemy to pikuś ale ile można się z tym męczyć
Zastanawiałam się nad nimi i chyba wypróbuję jeśli gdzieś od dziewczyn nie wyrwę próbki
Na kolorówce można próbkę zamówić za grosze.
Instagram
Śniegowa jest offline Zgłoś do moderatora