2007-07-27, 11:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: związek okey a seks sredni lub gorzej??
Cytat:
Napisane przez ola_cytrynka
hej!!
Mam problem chodze z chlopakiem ponad 4lata i wszystko jest okey tzn jestem szczesliwa w tym zwiazku ,wiem ze moge liczyc na swojego partnera,rozmawiamy o problemach naprawde wszystko nam sie uklada oprocz seksu.Az glupio mi o tym pisac ale ja nie lubie sie z nim kochac poprostu nigdy niemam ochoty mam 22lata jest on moim pierwszym partnerem kochamy sie juz od3,5 roku i moze przez pierwszy rok bylo spoko ale teraz jest moim zdaniem tragicznie jeszcze nigdy nie mialam orgazmu chyba ze dzieki minetce:P ,on sie stara jak moze a ja poprostu niemam oxchoty nawey nie lubie sie z nim calowa.Jeszcze nie rozmawialam z nim tak powaznie o tym ,bo niechce sprawiac mu przykrosci co mu powiem?ze mnie nie pociaga seksualnie? tymbardziej ze wrazliwy temat to jest jego penic bo jest naprawde maly wogole go nie czuje ....kurcze ale glupio mi o tym pisac dlatego pisze do was co mam zrobic?Planujemy razem przyszlosc ale przyszlosc bez seksu niewiem co robic....  przez to tez bylam nieraz niemila bo cos mnie trafia ....a najgorsze ze zaczynam zwracac uwage na innych facetow niewiem czemu  moze to moja wina no niewiem 
|
Nie piszesz nic na temat tego, czy go kochasz. Może zastanow się, dlaczego jesteś ze swoim partnerem? Może tylko dlatego, że tak Ci jest wygodnie? Możesz na niego liczyć, masz na kim polegać i z kim rozwiązywać problemy. Ale to nie wszystko.
Jeżeli do innych facetow czujesz pociąg seksualny a do swojego partnera nic, to coś jest nie tak. Może jesteś już tak negatywnie nastawiona, że nawet nie probujesz czerpać z seksu przyjemności? Gdybyście wspolnie nad tym popracowali, sprobowali, w ktorej pozycji go najlepiej czujesz, jak Ci jest dobrze, może dałoby się to jeszcze naprawić. Ale do tego trzeba ogromnej chęci i cierpliwości z obu stron. Nie wiem, czy Ty ją masz.
|
|
|