Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowa już kończy się porodówka, zaraz się rozpakuje ostatnia ciążówka.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 16:15   #495
magsik
Zadomowienie

Dot.: Październikowa już kończy się porodówka, zaraz się rozpakuje ostatnia ciążówka.

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUSIEK I ICH DZIECI!!!:roz a:

Może masz tak jak ja, że nawet przy cycach jak kamień wkładki mi niepotrzebne, bo nic nie cieknie? A mleka na pewno nie brakuje
My dziś już bylismy na spacerze. Ten wiatr bardzo nieprzyjemny, ale w gondoli raczej dziecko go nie odczuje, a do niskich temperatur musi się przyzwyczaić. Może nie byłabym taka chętna na spacer dziś, ale starszak potrzebuje ruchu i nie było rady (a i mi przyda się zmiana otoczenia, bo w domu kota dostaję)

Trzymaj się. Baby blues kiedyś mija. Ja ze starszym 8 dni w szpitalu siedziałam, ryczałam jak bóbr i przez dwa dni nawet dziecka nie widziałam, bo mi go zabrali...
Za kilka dni wszystko się ułoży. Dużo siły Ci życzę!
No dziecko się najada aż się ulewa, więc raczej pokarmu mi nie brakuje. Pewnie mam tak jak Ty Byliśmy na spacerze ubrałam go ciepło i godzinę byliśmy na dworzu

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

a ja pod pajacyk nic nie zakładam

23.09.2014 Michałek
magsik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując