Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój ukochany jedzie za granice... :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-27, 12:33   #218
J**
Przyczajenie

Dot.: co robić??

Ja myślę że wszystko się ułoży i wyjaśni. Zgadzam się z Roxette, że ludzie wyjeżdżają za granice i nie wiedzą do końca co się dalej wydaży.Czasami wracają po kilku tygodniach a czasami po prostu układają sobie życie gdzieś w świecie.Możliwy jest też taki scenariusz że chłopak posiedzi w Holandii jakiś czas, urządzi się a później ściągnie Ciebie do siebie i razem będziecie sobie żyli gdzieś tam...Ale przedze wszystkim powinnaś z nim porozmawiać co on tak naprawdę planuje i dlaczego odwleka termin powrotu.Tylko szczerze.A co ty powinnaś teraz robić? Ja gdybym była na twoim miejscu, bez faceta, bez zobowiązań...Poświęciła bym ten czas na siebie. Pomyśl sobie co możesz teraz robić czego nie mogłaś robić kiedy on był przy tobie i rób to! Może masz jakieś plany których wcześniej nie mogłaś zrealizować ...Poświęć ten czas sobie...Poleniuchować...C hodzić pół dnia w piżamach...Czytać zaległe książki...Oglądać filmy na które ma się ochotę...Albo po pracy wyskoczyć na piwko lub kawkę z kumpelą...Marzenie.Właści wie to chyba trochę Ci zazdroszczę...
J** jest offline Zgłoś do moderatora