Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię PAŹDZIERNIK Dużo nowości Zara, Bershka, H&M, Reserved, New Look
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 19:46   #34
LadyJagoda
Zakorzenienie

Przekupka: 110 pkt / 100% pozyt.
Dot.: PAŹDZIERNIK Dużo nowości Zara, Bershka, H&M, Reserved, New Look

Niestety nic
Chyba, że masz poza wątkiem jakieś zapachy?? Wtedy oddam chętnie wszystko

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Tak, jak najbardziej interesują mnie oba zapachy, wybierzesz coś za nie?

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Z tym, że koszula nr 1 i 3 to jest ta sama koszula, tylko w innym oświetleniu. Dobierz sobie coś

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

OKI, może być ta czarna mgiełka z Vero Mody. Niestety nie mam żadnych swetrów, bo nie noszę i pastelowych kolorów też nie noszę Mam jedynie w wątku melanżowy sweter z H&M, stan w sumie idealny, raz ubrany. Jeżeli byś coś jeszcze wybrała, to ja chętnie bym mogła wziąć:
Dabur - Vatika - 300 ml, nowy nigdy nie używany, kupiłam go ostatnio ale tylko otworzyłam
Dax Cosmetics - samoopalacz w piance - użyty 2 razy z tego co pamiętam
Escalation Magnificent – zapach naprawdę bardzo zbliżony do Escady Magnetism, dla mnie za ciężki, ale wąchałam oryginalną Escadę i naprawdę zapach niemal identyczny, pojemność 100ml, psiknięte może 4 razy
Decubal - nowy krem do rąk w opakowaniu jeszcze, jest ważny normalnie do 2016 roku
Yves rocher - balsam do ciała miód i płatki owsiane - kilka razy użyty
Maybelline Affinitone - korektor, nowy zamknięty, odcień 01 nude beige
Ziaja nuno - nowy krem tonujący 01
My Secret - puder sypki 12 g, odcień transparentny, używany troche ale bardzo dużo go zostało
Nivea - Ujędrniające serum antycelulitowe Q 10 plus - użyte 2 razy, poj. wyjściowa 75 ml
Rimmel Wake me up - użyty tylko dwa razy więc w zasadzie nowy, odcień to 103 true ivory
Jeżeli jeszcze byś coś znalazła, to chętnie oddam A jeżeli nie, to możemy się wymienić tylko za trzy koszule
LadyJagoda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując