Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Atrederm
Wątek: Atrederm
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-27, 11:39   #541
poziomka21
Zadomowienie

Dot.: Atrederm

Cześc atredermiczki Używałam atrederm już 3 raz, na zmianę z metronidazolem i widzę peirwsze efekty... skóra się łuszczy, jeszcze niebardzo, ale po nałożeniu kremu matująco-nawiżającego soraya care&control a na to filtr vichy 60+ zauważyłam, że krem soraya bardzo ładnie mi zatuzował łuszczące się skórki, ale po filtrze znowu się ścierają i widać ślady... to samo z pudrem, który kładę ejszcze na filtr... oczywiscie w pewnych odstepach czasowych, żeby każda wastwa się wchłonęła... Teraz akurat mam te dni i wyszło mi 5 takich grudkowatych pryszczy i zastanawiam się czy maseczka aspirynowa byłaby teraz odpowiednia, bo mówiłyście ze dziala jak peeling a skoro tak, to może roznieść te grudki na całą twarz, więc chyba lepiej odczekać aż ustąpią...

Mam do was jeszcze jedno pytanie. Wiem, że to nie ten wątek, ale szukałam szukałam i nei znalazłam, możecie mi powiedzieć czym się różni serum od kremu?

Vitor de Lima Barreto
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora