Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 17:15   #2193
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10
Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Nie wiem, ale dla mnie powinno być jak przy prywatnych wiadomościach- wywala okienko i wiem gdzie mam iść.

Jutro rozdziewiczę, bo dziś zdałam sobie sprawę z tego, że nie mam czym zmyć starego lakieru. I waciki się skończyły, i zmywacz.

Ona nigdy nie miała kompleksów w kwestii duża dupa. Nikt kto ma kompleks africa bambata nie kupuje sobie tregginsów. Kupują je ludzie z małymi dupami i ludzie z dużymi dupami, którzy nie mają kompleksów. Amen.
Rodzice mojego taty, wszystkie jego siostry i nawet on mają serioserio duże zaplecze. Jak byłam młodsza (tak z 4-5 lat temu) to też wiecznie słyszałam np. od mamy, że mam duże ocieplenie gruntowe. Więc jednak w głowie zostało.

Zmieniło się diametralnie moje podejście do samej siebie. I z chęcią patrzę w lustro, i potrafię powiedzieć, że jestem ładna. Zmieniło mnie liceum, zmienił mnie D., zmieniło mnie dużo. Na szczęście na dobre

Edytowane przez edytah10
Czas edycji: 2014-10-24 o 17:17
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora