Dot.: czym karmiś gdy mam jest alergiczką?
Inka - alergia to nie wynik karmienia naturalnego wiec nie czuj sie winna!!! ja zaluje ze karmilam synka tylko 2 m-ce bo wlasnie jak zaczelam kombinowac z mlekiem to dopiero zaczely sie biegunki, bóle brzuszka, wysypki. zanim dobralam odpowiednia mieszanke mlekozastepcza duzo mój maluszek zniósl. lacznie z chlustajacymi wymiotami zaraz po karmieniu nieodpowiednim mlekiem!!! a puki byl na moim mleku czul sie dobrze i przybieral na wadze. ponadto dzieci wychowywane na tych hypoalergicznych mieszankach potem maja dziwne smaki, nic normalnego im nie smakuje mój synek jest teraz takim niejadkiem ze szok - sama skóra i kosci. próbowalam sama tych jego mlek jedna mieszanka smakowala jak surowe ziemniaki a druga jak splesnialy ser ,bleee. potem jak chcialam zmienic na normalne mleko dla zdrowych bobasów to nie chcial go pic bo kolor ten sam a smak calkiem inny, slodki i mleczny co ja sie wycierpialam przez ta nietolerancje laktozy jakbym wiedziala ze tak bedzie to bym olala studia i karmila go przynajmniej 8 miesiecy. ale czlowiek madry po szkodzie. a studiów i karmienia nie moglam czasowo pogodzic, bo nie bylo mnie calymi dniami (