2014-10-24, 20:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI
Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet
No i jakie efekty? Myślałam o tym kiedyś ale u mnie by to chyba nie wypaliło bo nawet 15 minutowy plunking to za dużo, najlepszy efekt uzyskuje po ok 5 minutach. Wtf.
Może się po prostu przejadła włosom? Chcesz to Ci odleje na wtorek Planete Organice jak mi się uda coś wyskrobać to zobaczysz jak będą się po innej emolientowej zachowywać. 
|
Kiedyś efekt był super, teraz od jakiegoś czasu mam przyklap ale tłumaczyłam to sobie, że za długie włosy mam. Wieczorem myjesz włosy czy rano?
Cytat:
Napisane przez Joanku
Ja się boję zostawić wilgotne włosy na cala noc zawiniete w chustę czy cokolwiek co stworzy mi tam mikroklimat i bakterie będą miały niezłą pożywke.
Jeśli masz 'żelazny skalp' i nic Cie nie rusza to ok, ale nawet z mysia o tym gadałam, ze można sobie tak nieźle problemow narobić.
April, dawno nie pokazywałas włosów, daj oko nacieszyć ;p 
|
Wystraszyłaś mnie bo odkąd zaczęłam w nim spać to głowa niemiłosiernie mnie swędzi i włosy wypadają okropnie. Jak mam się tego pozbyć? Już więcej nie zostawiam na całą noc. Ale boję się, że po nocy będę miała szope a nie loki. Wstawię zdjęcia na dniach.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
|