Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-24, 20:38   #752
april_20
Zadomowienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Pokaż wiadomość
No i jakie efekty? Myślałam o tym kiedyś ale u mnie by to chyba nie wypaliło bo nawet 15 minutowy plunking to za dużo, najlepszy efekt uzyskuje po ok 5 minutach. Wtf.

Może się po prostu przejadła włosom? Chcesz to Ci odleje na wtorek Planete Organice jak mi się uda coś wyskrobać to zobaczysz jak będą się po innej emolientowej zachowywać.

Kiedyś efekt był super, teraz od jakiegoś czasu mam przyklap ale tłumaczyłam to sobie, że za długie włosy mam. Wieczorem myjesz włosy czy rano?

Cytat:
Napisane przez Joanku Pokaż wiadomość
Ja się boję zostawić wilgotne włosy na cala noc zawiniete w chustę czy cokolwiek co stworzy mi tam mikroklimat i bakterie będą miały niezłą pożywke.
Jeśli masz 'żelazny skalp' i nic Cie nie rusza to ok, ale nawet z mysia o tym gadałam, ze można sobie tak nieźle problemow narobić.
April, dawno nie pokazywałas włosów, daj oko nacieszyć ;p
Wystraszyłaś mnie bo odkąd zaczęłam w nim spać to głowa niemiłosiernie mnie swędzi i włosy wypadają okropnie. Jak mam się tego pozbyć? Już więcej nie zostawiam na całą noc. Ale boję się, że po nocy będę miała szope a nie loki. Wstawię zdjęcia na dniach.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2