2014-10-25, 08:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gwiazdy dalej spamują, dietują i ćwiczą- jeszcze niejeden spadek zaliczą! cz. X
Cytat:
Napisane przez magda_lena40
Najbardziej paliło uginanaie na maszynie z przytrzymaniem w dole  z przysiadem póki co nie szaleje, tylko technikę poprawiam i staram się
wyczuć te mięśnie co trzeba 
|
a masz problem z kolanami przy przysiadzie? że Ci trochę schodzą do środka a nie na zewnątrz? dobry na rozciągnięcie tych mięśni jest przysiad ze sztangą z przodu, ja muszę zamiennie robić bo tak to robie bardzo wąski przysiad, a wiadomo, że im szerzej nogi rozstawione (do pewnego momentu) tym łatwiej wstawać 
Cytat:
Napisane przez agila negra
Chociaż ja już kiedyś zaprosiłam koleżankę fryzjerkę do domu i powiedziałam jej po prostu "tnij!"
Było spoko, kazała mi się odwrócić na chwilkę w jej stronę, żeby wyrównała, a jak odwróciłam się z powrotem do lustra to szooook, miałam jakieś 5cm włosów na głowie
- za krótko trochę... 
- no przecież teraz Ci już kuwa nie dokleję 
Po tygodniu czy dwóch trochę podrosło i było super  A po 4 latach mam kłaki prawie do pasa :P
|
o mój boshe, chyba bym zabiła za duży szok dla mnie nawet jak normalnie szłam do fryzjera obcinać na krótko to potem i tak był szok, mimo że świadomie ścinałam dobrze, że się do frzurki przekonałaś i nie było tragedii... 
łał, do pasa choć mnie by wystarczyły za zapięcie stanika a to pewnie jeszcze ok. pół roku, roku teraz powinnam je podciąć z 3 cm 
Cytat:
Napisane przez katiennn
jeu co to za nerwy? z alko to i ja się muszę ogarnąć 
|
bo ja wątkowy nerwusek jestem 
ja nie piję alko od pełnych 3 dni dziś 4, ale chyba dziś wpadnie jakiś browarek 
Cytat:
Napisane przez arnama
Ja teraz pierwszy raz weszłam i powiedziałam że nie wiem co chcę, niech mi coś wymyśli  Byle był w miarę naturalny kolor, bo pracy chcę szukać  "A co Ty kuwa w zakonie chcesz pracy szukać?" 
|
masz świetny ten salon fryzjerski, zazdroszczę takiej swobody i takich żarcików od razu humor lepszy
|