Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-25, 10:23   #4554
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Pasuja do ciebie
Bomba

Ja bym pojechała do lekarza i zgłosiła NOP i wymusiła na lekarzu żeby zgłosił do sanepidu.
Żałuje ze tego nie zrobilam jak mieliśmy NOP w szpitalu

Ja dla macka używamy nivea i jest bomba
Mam tez jakiś drugi i tez dość zadowolona byłam ale nivea najlepszy

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Ja tak moja kumpele chyba zameczylam.
A to dlatego ze jej syn wszystko mega szybko robił.szybko siedział, wstawał, raczkowal i jak skończył 13 miesięcy to co tydzień pytalam czy juz chodzi.
Zaczął chodzić na 14 miesięcy ... Wiec pozno jak na to ze chodził przy meblach w wieku 7 miesięcy
Musiała być dla niej okrutna ale nawet nie zwrocilam uwagi na to

Mam mojego t.h.e.r.MO.mixa

Zrobilam dziś pizzę dla TŻ i koleżanki
Na deser sorbet z owoców leśnych
Na jutro mam juz koktajl owocowy do śniadania
Przygotowała na jutro lody Raffaello
I na obiad robię knedliczki z gulaszem
Chyba nikt mnie z kuchni nie wyciągnie przez tydzień
my też mamy z Nivei/

weeeś nie rób ochoty:P ale pyszności, tez kcem

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Kornel spał całą noc z nami i masakra, jak w łóżeczku jest źle, tak z nami jeszcze gorzej, w nocy jadł i wstał o 4, teraz zasnął, a ja nie mogę.
u nas też tragedia, także rozumiem tyle dobrze,że rano mąż wstał do Tuśki to pospałam do 9, bo byłabym dętka po dwóch takich nockach. dlatego nie wiem,czy dałabym radę z dwójką maluchów, teraz mnie naszły wątpliwości...

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
Hej ho

Tragiczna noc za nami... Alicja wyla cały czas praktycznie i w każdej pozycji, plakala , jeczala i nie wiedziała co ze sobą zrobić o 4 nad ranem jako tako zasnęła, ale nadal sue rzucała po łóżku. Ja tez się polozylam o 4 i TŻ mnie zmienił przy młodej. Spalam aż 4 godziny i za 15 minut zaczynam prace

Ale znam przyczynę tej goraczki...oto pęknięte dziaslo ujrzalam z rana :co jest: górna jedynka się przebiła do tego slinila się tak, ze można było do kubka zbierać i smoczkiem to myslalam ze sobie dziurę w buzi zrobi bo tak szurala nim po dziaslach.

Wiec przypuszczam, ze dzisiaj juz będzie spokojniej...

u nas dopiero po 3 dniach jeśli nie ma innych objawów niż gorączka

Robota nie lekka, ale lubię ją

wychidzi na to ze to zęby...

ma tupet kobieta

Ja tam nie należe do panikar

Ale to raczej te zęby...

EJ przyjdź mi też pogotuj

I zapach nie przeszkadza, ale w ciąży jak byłam to mi się podnosiło na zapach Miesa

Ja bym nie szła

A teraz lece do pracy ! Buzka
u nas było dokładnie tak samo.
i też górna jedynka wyszła. a ślini się niemiłosiernie, przy poprzednich zębach tak nie miała.

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Trzeba być ofiarą losu, żeby wylać sobie wodę z podgrzewacza na ręce. Boli.
auć, jak to wyglada?

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Czy na garnuszek na klocuszek to już za późno dla prawie 14 miesięcznego dziecka?

Od 3 listopada w Tesco dużo zabawek na promocjach m. In. Ten garnuszek za 59zl, chyba cena dobra prawda?
moja kiedyś wkładała tam ręce,żeby grało i lubiła walić o wszystko pokrywką, potem wymieniłyśmy się z koleżanką na zabawki i ganruszka nie było miesiąc, odkąd mamy go ponownie tochętnie już wkłada klocuszki do otworów, idzie jej świetnie. oczywiściwe nie czai jeszcze,który kształt do którego otworu więc jej pokazuję, ale poza tym fajnie kombinuje jak tu włozyć klocek (opórcz kółka, bo to oczywiście łątwe ).

a ciekawe czy w tym roku będzie -50% na wszystkie zabawki w Tesco. Ciągle tropię takie info, ale jeszcze nic nie znalazłam.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2014-10-25 o 10:28
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora