Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-25, 12:19   #554
emily863
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Ajajajaj moja bubcia od rana mame łaskocze od środka milusio pukając i stukając, niestety TŻ dalej nic nie czuje oby to się szybciutko zmieniło.

Co do uczucia wieloryba, to mam tak od samutkiego początku ciąży, jeszcze nawet nie wiedziałam że w niej jestem a brzuszek już miałam taki "wzdęty", że się nawet wciągnąć nie dało, a wakacje spędzaliśmy na żaglach, więc każdy patrzył na mnie jak w stroju odstaje mi brzuszek a biust jak silikony i pewnie myśleli : co to ...? a teraz będziemy cooooraz większe (już nawet przy fiku miku jakoś mi tak dziwnie, mam chyba problem z samoakceptacją zmieniającej się figurki i dodatkowych kg tu i ówdzie )

Kawoszki powiedzcie mi czy pijecie normalną kawuche? czy zbożowe/bezkofeinowe? Ja jak tylko się dowiedziałam to jej picia zaprzestałam, tak samo jak zwykłej czarnej herbaty, bo i teina jest niekorzystna dla bejbusia; ze trzy razy ratowałam się cappuccino, ale chyba niedługo polecę do bezkofeinową bo za nią tęsknię
Ja piję rozpuszczalną z 1 łyżeczki z mlekiem. Lekarz mówił żeby kilku dziennie nie pić i tyle. Poza tym jedna lub dwie herbaty.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora