Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki The Balm
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-25, 15:25   #2
Cerveza_
Wtajemniczenie

Dot.: Kosmetyki The Balm

Cytat:
Napisane przez paulingc Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę. Potrzebuje dobrego bronzera i różu - dobrego tzn, który by pięknie współgrał a nie pozostawił nieestetycznych plam czy kiczowatego brokatu. Zalezy mi na delikatnym, kobiecym makijażu. Widzę, że zachwalacie tutaj kosmetyki firmy The Balm. Szczerze powiedziawszy nie znam tej firmy a mieszkam w malutkim miasteczku gdzie nie ma dostępu do tych produktów. Zachęcona pozytywnymi opiniami chciałabym wypróbować - jednak obawiam się o kolor - na zdjęciach wygląda strasznie ciemno mowa tu o Bahama Mama oraz Hot Mama. Jestem szatynka, raczej bladolica toteż nie chce narobić na mojej twarzy jakiejś masakry w postaci przerysowanego makijażu.
Na allegro zauwazylam swietna promocje 3 szt ( chyba w skład jeszcze wchodzil puder transparentny ale to nie o nim mowa) produktów w cenie bodajże 90 zł, nie jest drogo ale tez nie bawi mnie wydanie 100 zł na cos co mi się nie przyda. Jak z trwałością, wydajnością?
Bylabym wdzieczna za wszystkie odpowiedzi, również w których będą polecane inne marki.
Jak róż z The Balm to tylko Down Boy Jeśli chodzi o bronzer to rzeczywiście Bahama Mama jest ciemna. Najlepsze dwa bronzery, jakie miałam to Armani i Shiseido. Cena wysoka, ale i jakość niesamowita.