2014-10-26, 09:55
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Witajcie ;*
u mnie szaro buro . Nie ma słoneczka, ale trudno takie już uroki brrrr jesieni 
Wczoraj dostałam od Tż kasę na buty i torebkę. a ja głupia nic nie kupiłam.... 
dla mnie za drogo! za torebkę dac 149zł! która zaraz sie zajedzie.... ( poczekam na przeceny) wiecie kiedy zaczna się w H&M? a buty!!!! TRAGEDIA! nie mój gust ! szok! w zadnym sklepie nic nie było bym mogła stanąć i przymierzyć!
i kupiłam tylko mydło w rossmanie... ;/ tak poszalałam!
Tz właśnie rozpala w piecu bo zimnoooo. Kąpiemy się i do rodziców na obiadek 
będą placki po węgiersku omomomom 
Cytat:
Napisane przez gusia825
Z nowości pozytywnych miałam USG połówkowe już 1,5 tyg. temu i mamy potwierdzoną dziewczynkę. Wszystkie parametry w normie także nic tylko się cieszyć  Żeby jednak nie było tak słodko to przy badaniach wyszła mi niedoczynność tarczycy i teraz łykam hormony. Ponoć teraz już będę znacznie wolniej tyć, ale to się okaże
Lecę doczytywać wątek przy kawałku piernika i ince 
|
Gratuluję potwierdzonej dziewczynki 
Dobrze, ze bierzesz tabsy na tą tarczycę, teraz już powinno być OK 
Cytat:
Napisane przez ojustyna
Witam Was i niedzielę z bólem głowy. Wczoraj objadłam się dosłownie wszystkim na chrzcinach Mikołajka (a ja chciałam mieć Mikołajka  ), taaaki miałam apetyt. Pojawiły się nawet zakłady czy będzie u nas chłopczyk czy dziewczynka, ale zgłupieli całkiem widząc jak naprzemiennie jem śledzie i marcinka  A mały kawaler ubrany na biało był przesłodki i bez tych błyszczeń i falbanek  śliczny taki że ja się już swojego nie mogę doczekać! To tyle z pozytywów, bo wczoraj w nocy straszliwie pokłóciłam się z TŻ   efektem czego Bubcia w brzuszku smutna, a mamusie boli głowa  tak bardzo nie lubie się z nim kłócić, zaraz trzeba się będzie koniecznie pogodzić bo popadnę w odchłań rozpaczy.
martunka88Wszystko prać w dzidziowym proszku, żeby nie miało uczulenia i podrażnień 
|
Hej niech głowa migiem przestanie bolec. 
Ja z Tż też miała ciche dni! szło oszaleć, sam wyciągnął rękę od razu lepiej się poczułam 
U Was pewnie zaraz sobie dacie buziaczka i minie zzłość
|
|