Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-26, 12:56   #3907
minthema
Zakorzenienie

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
jezu, mam uraz do tego portalu ale moja koleżanka poznała tam swojego męża i ojca swojego dziecka
W dwóch osobach czy jednej?
Cytat:
Napisane przez Czokou Pokaż wiadomość

no nie wiem, ostatnio mam ciągle zgrzyty z tż, jak się widzimy to przytulaski, buziaczki i jednorożce, a gdy już pójdzie to nagle zaczynam się na niego wściekać (ostatnio np za to, że powiedział, że musi ode mnie wyjść wcześniej, bo miał coś pomóc mamie, jednak okazało się że poszedł na piwo i jak jeszcze to napisał 'bo koleżanka zadzwoniła i mówiłem, że nie dam rady, ale ona prosiła, bo musiała się komuś wygadać' no sory, jak ja mam ochotę się komuś wygadać to nie robię tego z innym facetem, tylko jak już to przyjaciółki/koleżanki no i się wkurzyłam, bo nie czaje czegoś takiego, po czym on po 2 godzinach kłótni napisał, że nie był tylko z nią, tylko był jeszcze ich wspólny znajomy i tak tylko siedzieli i gadali przy piwie. No spoko, ale pierwsza wersja dawała zupełnie inny obrót na sprawę I ciągle mi wypomina, że nie mam do niego zaufania, a ja mu tłumaczę, że to jest coś co się buduje z czasem, a nie dostaje jak bon do wykorzystania

ale słowotok zarzuciłam mogłaś nie pytać
kłamczuszek najpierw sprawa z tym, że rozgaduje coś co powiedziałaś "w sekrecie", teraz to..
Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
aż to co napisałaś mi przypomniało, jak się któregoś razu kłóciłam z P. i to tak, że nadawaliśmy jedno przez drugie, co jedno z nas rzuciło zarzut, drugie go odpierało i waliło jakąś bombą w końcu doszliśmy do takiego etapu kłótni, że usłyszałam 'ja już nie wiem o co nam chodzi, o co się kłócimy', skwitowałam wtedy, że jesteśmy poje.bani i nastąpiła wielka zgoda
Ile razy u nas tak jest Albo jak rzucę jakiegoś foszka o pierdołę, ten mnie tak ze śmiechem podjudza, próbuje ułaskawić, puszczam kiedy mi się pyta o co mi chodzi a ja nawet nie pamiętam

minthema jest offline Zgłoś do moderatora