2014-10-26, 19:02
|
|
Przyczajenie
|
Podoba mi się jego kumpel
Hej Nie wiem czy dodałam ten wątek poprawnie czy nie, ale jestem już bardzo zdesperowana także prosze o wyrozumiałość i o pomoc Sprawa wygląda tak: nigdy nie miałam faceta, nikt mi się nie podobał, aż do czasu. Tydzień temu byłam na spotkaniu ze znajomymi, z czego potem doszedł do nas kolega jednego z nich. I to było to, od razu wpadł mi w oko, i przegadaliśmy całą noc. Nie spodobało się to jednak jego koledze (temu co był już z nami) bo stwierdził że on jest dla mnie stworzony i cały czas rzucał jakimiś aluzjami na ten temat. To pan X(który doszedł) cały czas starał sie być neutralnym wobec mnie, powiedział mojej przyjaciółce że mu sie podobam, ale nic nie może zrobić bo ten jego kolega cos chce ze mną.. Na drugi dzien napisałam do Pana X i mi powiedział że z tego co wie to mam bardzo bliski kontakt z jego kumplem(tóry mu włąśnie takie bajki opowiada). Ja zaprzeczyłam i powiedziałam że jest taki sam jaki mam z innymi znajomymi z tego kręgu i żeby nic sobie nie wyobrażał, bo to czysto koleżeńska sprawa.
Co mi radzicie co zrobić? Chłopak naprawde mi się spodobał, ja jemu wyraźnie też... ale on sie nie odzywa. Proszę o pomoc, jak wy to widzicie?
|
|
|