Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-27, 07:16   #1135
agolandia
Raczkowanie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Dziewczyny u mnie też problemy z kręgosłupem,tylko głównie zaraz rano po przebudzeniu,śpię cały czas tak samo więc nie wiem od czego...

Ale znalazłam w piątek na Olx ten kojec poduszkę z motherhood za 60zl w idealnym wydaje się stanie,więc jadę po nią w środę i zobaczymy czy to takie cudo jak mówią
Także Agolandia możesz poczekać jeszcze trochę i dam znać,bo te 60zl mogę zaryzykować,najwyżej będzie do karmienia :-D

India-wspolczuje wyjazdu męża, znam ten ból chociaż mój co tydzień wracał,a teraz na przymusowym wolnym...

Meliska - ja w sobotę w ogóle malucha nie czułam,a wczoraj też miał tylko dwa okresy aktywności,ale myślę że jeszcze trochę i co chwilę będą nasze dzidzie kopać

Nie wiem czy się witalam z nową koleżanką, jak nie to przepraszam

Ewunia - Patrycja ładnie
A to Ewuniu nie były jeszcze polowkowe Twoje?byłam pewna,że tak :-D ja też czekam na nie z niecierpliwością, chociaż mam nadzieję że płeć się już nie zmieni i będzie chłopiec,jakoś tak się już do tej myśli przyzwyczaiłam :-D no i w sumie zawsze chcieliśmy mieć najpierw chłopca,a potem dziewczynkę

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Aha,już wrzucam foto brzuszka,chociaż nie uroslismy w ogóle przez ten tydzień :-(

Agolandia, ja do tych ich zakupów podchodzę z dystansem,bo wydaje mi się że jeszcze tyyyyyle czasu :-D
na razie śpię jak suseł, wstaję z różnymi bólami, ale one są bardziej powypadkowe, więc staram się ćwiczyć, chodzić na rehabilitację i jest lepiej ale jak brzuch mi urośnie, to może rzeczywiście będzie wygodniej. Dużo osób sobie chwali tę poduszkę.

Mi też się wydaję, że jest dużo czasu. I tak po sklepach chodzić na razie nie będę, mogłabym pozamawiać przez internet, ale nie wiem nawet za bardzo od czego zacząć... Liczę, że przed świętami będę już bardziej "ruchliwa", to może coś ruszymy.
agolandia jest offline Zgłoś do moderatora