Dziewczyny u mnie też problemy z kręgosłupem,tylko głównie zaraz rano po przebudzeniu,śpię cały czas tak samo więc nie wiem od czego...
Ale znalazłam w piątek na Olx ten kojec poduszkę z motherhood za 60zl w idealnym wydaje się stanie,więc jadę po nią w środę i zobaczymy czy to takie cudo jak mówią

Także Agolandia możesz poczekać jeszcze trochę i dam znać,bo te 60zl mogę zaryzykować,najwyżej będzie do karmienia :-D
India-wspolczuje wyjazdu męża, znam ten ból chociaż mój co tydzień wracał,a teraz na przymusowym wolnym...
Meliska - ja w sobotę w ogóle malucha nie czułam,a wczoraj też miał tylko dwa okresy aktywności,ale myślę że jeszcze trochę i co chwilę będą nasze dzidzie kopać
Nie wiem czy się witalam z nową koleżanką, jak nie to przepraszam
Ewunia - Patrycja ładnie

A to Ewuniu nie były jeszcze polowkowe Twoje?byłam pewna,że tak :-D ja też czekam na nie z niecierpliwością, chociaż mam nadzieję że płeć się już nie zmieni i będzie chłopiec,jakoś tak się już do tej myśli przyzwyczaiłam :-D no i w sumie zawsze chcieliśmy mieć najpierw chłopca,a potem dziewczynkę

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------
Aha,już wrzucam foto brzuszka,chociaż nie uroslismy w ogóle przez ten tydzień :-(
Agolandia, ja do tych ich zakupów podchodzę z dystansem,bo wydaje mi się że jeszcze tyyyyyle czasu :-D